Profesyonel maçını 2014-2015 sezonunda

featured

 

Toto Spor Birinci Ligi’nde forma giyerek oynadı. Doğukan Sinik, 16 yaşındayken Elazığspor’a 3-1 yenildikleri Elazığspor’un ikinci yarısında o zamanki teknik direktör Yusuf Şimşek tarafından değiştirildi ve o zamandan beri zaman zaman liglerde forma giydi, 2017 için Kemerspor 2003’te kiralık olarak forma giydi. -2018 sezonu. Sezonu 31 maçta tamamlarken Kemer Sports 2003 formasını giydi, 2 gol kaydetti ve sonraki periyotta Antalya Spor’a katıldı. Bundan sonra kırmızı beyazlı forma giyen Shinick, futbol menajeri Nuri Shaheen’in başına geçtiğinde daha istikrarlıydı. 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Doğukan Sinnick, birçok takımın transfer listesinde yer aldı ve kariyerinde ilk kez A milli formasını giyiyor.

‘Güzel bir sezona başlamadık’

Sezon başında puan kaybettiklerini söyleyen Doğukan Sinik, “Ama sonrasında toparlanma çok iyiydi, iyi puanlar almaya başladık, ekstra maçlar kazandık, aslında maçlar bizim için sürpriz olmadı. 3 tane kaldı. . maçlar. Çıkıp onları kazanacağız” dedi.

‘NURİ ŞAHİN HAZIR’

Sezona teknik direktör Ersun Yanal karşısında kupa finali ile başladıklarını söyleyen Sinik, yeni sezona hazır olmadıklarına rotabet dikkat çekti. Takım lideri Nuri Shaheen’den tüm oyuncuların memnun olduğunu vurgulayan genç oyuncu, “Nuri Shaheen’in gelmesiyle takım olarak mutluyuz. Hepimiz oynuyoruz oynamıyoruz. İnsanlar mutlu. Bu bizim için büyük bir fırsat. Aslında Nuri Şahin göreve çok iyi hazırlanmış. Çok değer verdiğimiz bir adam ve böyle bir adam bize iyi bir hava verdi. en büyük ağabeylerinden biri kaptan oldu. Belli ki hava çok güzeldi” dedi.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!