Pasha De Cartier

featured

 

 

Eşsiz tasarım detayları ile öne çıkan Pasha De Cartier 1943’den bu yana varlığını koruyor. Saatte bulunan ızgaralı saat camı diğer modellerden onu ayıran en seçkin özelliğidir. Su geçirmez bu saat ilk su geçirmez saatler arasında bulunuyor. Özellikle bu model Marakeş Paşası için özel olarak tasarlanması ile tanınmıştır. Bambaşka bir deneyim yaşayarak aksesuar kullanmak için bu model birebirdir.

 

Koleksiyonun Nadide Parçası Pasha De Cartier

 

Pasha koleksiyonundaki her saat farklı işleve, özelliği ve materyale sahiptir. Pasha Chrono bulundurduğu kronograf özellik ile ön plana çıkar. Izgara tasarımlı olarak az sayıda üretilmiş bir modeldir. Kurma tepesinde kırmızı mücevher bulundurur.  Pasha Seatimer Chronograph saat modeli otomatik mekanizmasıyla dikkat çeker. 100 metreye varan suya dayanıklılık özelliği bulunur ve beyaz altından üretilmiştir. Değerli bir sanat eserinin yanında işlevinin sunduğu kullanım kolaylığı ile vazgeçilmezler arasında.

 

Üstün Kalitede Saat İşçiliği

 

Alınacak olan saatin işçiliği son derece önemlidir. Pasha De Cartier işçiliği sanat haline dönüştürmüştür. Saatlerin üzerinde bulunan değerli taşlar işçilik gerektiren aksesuarlardandır. Koleksiyonu incelemek için https://www.entropia.club/tr/pasha-de-cartier-erkek/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!