Özel Ve Zarif Kadife Abiye Tasarımları

featured

Bazı abiye elbise kumaşı, giysi malzemesinin dışına yerleştirildikleri için ayrıcalıklıdır, ancak görüntünün estetik değerine katkıda bulunurlar. Kıyafetlerde ayrıcalıklı bir yere sahip olan bu kumaş türleri, modelin diğer detayları ne olursa olsun tasarıma şıklık katmaktadır. Kadife de bu kumaşlardan biridir. Süet ayakkabılar kadife kıyafetleri tamamlamayı sever.

Romantik Ve Tutkulu

dantel Abiyelerde sıklıkla kullanılan bir diğer zarif detay da dantellerdir. Dantel elbiseler tutkulu figürleriyle dikkat çekiyor. Dantel, bir görüntüyü geliştirmek için en kullanışlı araçlardan biridir. Kombinlerde kullanılan dantel detayı kesinlikle kendini belli etmekte ve tüm görüntüye hakim olmaktadır.

Bu yüzden katıldığınız şık davetlerde şıklığınızla iz bırakmak istiyorsanız dantelli taçlı modellerden çekinmeden yardım alabilirsiniz. Stilettolar, dantelin romantik doğasına başarılı bir şekilde uyum sağlar. Volan detayları, balık desenleri ve buz mavisi, nane yeşili gibi pastel renkler de görüntüye romantik ve asil bir hava katabilir.

Dantelli Abiye Elbise

Dantelli gece elbisesi Balık deseni ile ışıltıyı ikiye katlıyor. Balıksırtı abiye modelleri vücudu dizlere kadar sıkıca sarar ve sonrasında dizler balıksırtı şeklinde genişleyerek yere ulaşır. Vücudun zarafetini ortaya çıkarma konusunda en başarılı modellerden biri olarak kabul edilebilir.

Fırfır Detaylı Dantel Abiye

Pileli gece elbiseleri, flamenko ezgileri taşıyor. Atalet, kumaşın çapraz olarak kesilmesiyle elde edilen bir detaydır. Kırpmadaki bu basit fark, görüntü üzerinde çok büyük bir etkiye sahiptir. Bu yüzden volan, kombininde ya da tasarımında dikkat çeken ilk detaylardan biridir. Tamamen dantelden üretilen abiye elbiselerde kol, yaka veya etek ucundaki fırfır, tasarımı çok daha şık hale getiriyor.

Işıltılı Ve Muhteşem Modeller

Abiye denilince ilk akla gelenler arasında ışıltılı payetlerle süslenmiş modeller yer alıyor. Tasarımlarda payetlerin farklı kullanım şekillerini bulmak mümkün. Payetler tüm elbiseyi kaplayabilse de kol ve yaka gibi tek parçada da payetlere rastlayabiliriz. Payetli elbise tasarımları oldukça göz alıcı olduğu için bittiğinde dikkat etmekte fayda var.

Tamamen payetlerle kaplı abiye elbiseler için seçilen sıcak ve parlak renklerde takı, ayakkabı ve çantaların daha sade olması önemlidir. Takılarda birden fazla şeffaf taşlı ve/veya renkli modeller yerine ince, küçük ebatlı seçenekler ideal seçimlerdir.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!