Oyuncuların sahadaki mücadelelerine dair bir hikaye olması gerekiyor

featured

 

Ligin başından sonuna kadar bu şampiyonluğa inanan ve bu hedeften asla vazgeçmeyen bir oyuncu grubumuz vardı. Elbette kaybettiğimiz, moralimizin düştüğü zamanlar oldu ama oyuncuların tepkileri ve mücadeleleri bu şampiyonluğu kazanmamızda büyük etken oldu.

‘Kocaya iftira attılar’

Türkiye’de teknik direktörün kararları çok hızlı. Bu düzen küçük değişiklikler gerektirir. Ligimizde bile iyi kadrolarına rağmen koçlarına tahammülü kalmadığı için başarısız olan kulüpler var. Bu ülkede antrenörlere karşı tutum gerçekten şaşırtıcı ve şaşırtıcı. Hocamız şerefsiz. Toplumun zihni olarak koçluk sorununun farklı bir noktaya taşınması gerekiyor.

“Yeni nesil teknoloji uzmanlarını desteklemeli”

Mustafa Dalcı, İlhan Palut ve Ömer Erdoğan gibi çok önemli yeni nesil antrenörlerimiz var. Bu format, yeni koçlardan destek gerektirir. Başkanımız biraz paniklerse ve takım iyi gitmediğinde koç hakkında bir karar verirse, bir sorunumuz olacak. Faruk Koca’nın dürüstlüğü ve istikrarı bizleri başarılı kılmıştır.

Sporting Doto Premier Lig’in 35. haftasında, Medical Park Stadı’nda zemin restorasyon çalışmaları başladı ve Burgonya Mavilileri, şampiyonluk şenliklerinin ardından FT Antalyaspor ile 2-2 betosfer berabere kalarak büyük hasara yol açarak şampiyon oldu. Ligin bitmesine 3 hafta kaldı. Stadyumdaki zemin, reklam panoları ve sulama sistemleri ciddi şekilde hasar görürken, karışık çimler kaldırılırken binlerce kişi stadyuma akın etti. Hollanda merkezli bir şirket, kale direklerini birbirine bağlayan beton zeminde hasar gördü ve neredeyse tamamen yenilendi. Şirket tarafından yürütülen zemin iyileştirme çalışmalarında sulama ve yerden ısıtma sistemleri de güncellendi. Karma çim kaldırıldıktan sonra kuma başlanan stadyum zemini yeni sezona kadar hazır olacak.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!