Oturma Odaları İçin Köşe Takımı Dekorasyon Fikirleri

featured

 

En fazla vakit geçirilen alanlar olan oturma odaları için köşe takımı mobilya seçimi ve dekorasyonu ile ilgili sizlerle ipuçları paylaşıyoruz.

Köşe Takımı Nedir?

Köşe takımı, standart koltuk takımından farklı olarak köşelerinde koltuk olan koltuklardır. Sağ ve sol olarak her iki köşesinde de koltuk olabileceği gibi tek köşeli koltuklar daha çok revaçtadır ve bunlara l koltuk denir.

Köşe Takımı Kullanmanın Avantajları Nelerdir?

Oturma odaları dekorasyonu için mobilya seçiminde ikileme düşmeniz olağandır. Koltuk takımı seçmek mi mantıklı olacaktır yoksa köşe takımı mı?

  • Odanız küçükse köşe takım tercih edin.

Başta bakacağınız ölçüt odanızın boyutu olmalıdır. Eğer küçük bir odanız varsa köşe takımı tercih etmeniz sizin için daha mantıklı olacaktır. Köşe takımı, oturma odanızın alanını daraltmayacak ve geniş görünmesine neden olacaktır. Geniş görünen bir oda sizi daha iyi hissettirecektir.

  • Diğer mobilyalara göre daha ekonomik olması sizin için avantaj!

Koltuk takımları genellikle iki üçlü koltuk ve iki berjer koltuktan oluşmaktadır. Köşe koltuk ise tekli l koltuktan oluşur ve sizi maliyet olarak yormaz.

  • Konfora ve rahatlığa önem verenlerdenseniz köşe takım modelleri tam size göre!

Gün sonunda eve gelip oturma odanızda ayaklarınızı uzatıp keyif yapmak sizin de hakkınız. Bu konforu sağlayacak olan köşe takımı modellerinden dekorasyon stilinize uygun olanı seçip akşam vakitlerinizi keyiflendirin.

  • Yatak olabilme özelliğine sahiptir.

Köşe koltuk, makas özelliği sayesinde açılıp yatak olma özelliğine sahiptir.

 

Köşe Takımı Dekorasyon Fikirleri

Dekorasyon stilinizi belirleyin.

Oturma odanız için önce yapacağınız şey kullanmak istediğiniz stili belirlemek olmalıdır. Bunun sebebi, mobilyayı ve dekorasyonu buna bağlı olarak yapacak olmanızdır.

Odanızın boyutunu ölçün.

Dekorasyon stilinizi belirledikten sonraki adım ise oturma odanızın ölçüsünü almak olacaktır. Bu ölçüyü dikkate alarak mobilya satın almak en mantıklısı olacaktır. Aksi halde ölçüyü bilmemeniz durumunda satın alacağınız köşe takımının odanıza sığmama ihtimali her zaman vardır.

Renk seçimini önemseyin.

Doğru renk seçiminin bulunduğu ortamı ne kadar değiştirdiği bir gerçek. Ayrıca evinizin dekorasyonu ne kadar iyi olursa olsun renk uyumu olmadığı sürece göze hitap etmeyecektir. Köşe takımları ve aksesuar bütünlüğü oturma odasını bir bütün şeklinde gösterecektir ve ortama şık bir hava katacaktır.

 

Konforlu ve rahat edebileceğiniz köşe takımı tercih edin.

Oturma odası günün en fazla vakit geçirilen yaşam alanıdır. Bu sebeple konforlu mobilyaların tercih edilmesi gerekir. Köşe takım sizler için son derece konforlu bir kullanım sağlayacak olan oturma odalarınız için mobilya seçeneklerindendir.

 

Berjer ile köşe takımınızı tamamlayın.

Oturma alanlarınızı tamamlayan parçalardan biri de berjerlerdir. Köşe koltukların yanında yer alacak olan berjer, rahatlık ve şık bir görünümün

 

Gündoğdu Mobilya Köşe Takımı Modelleri ve Fiyatları

Ucuz köşe takımları fiyatları Gündoğdu Mobilya’da aşağıdaki gibidir:

  • Lotus Köşe Takımı: 090 TL
  • Sümela Köşe Takımı: 5.710 TL
  • Empoli Köşe Takımı: 8.500 TL
  • Kumru Köşe Takımı: 5.240 TL
  • Bella Köşe Takımı: 5.590 TL
  • Sementa Köşe Takımı: 12.790 TL
  • Truva Köşe Takımı: 12.090 TL

 

Oturma odalarını en şık gösteren köşe takımı modelleri Gündoğdu Mobilya aracılığıyla evlerinizde. Rahatlık ve şıklığın tadını Gündoğdu Mobilya’nın köşe koltuk takımı modelleriyle çıkarın!

 

 

 

 

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!