Önümüzde zorlu bir maç var” tahmininde bulundu

featured

 

Takımdaki eksik oyunculara bakan deneyimli antrenör, “Takımımızda sakat oyuncularımız var. Hem Avrupa Ligi’nde hem de kendi ligimizde verdiğimiz mücadelenin sonucu bu. Her 3 günde bir oynamak böyle sonuçlar doğurabilir. Yarınki oyunda eskisi kadar rotasyon yapamayacağız. Birçok oyuncumuzu sakatlıklardan dolayı İstanbul’da bırakmak zorunda kaldık. Fizyolojik olarak uygun oyuncularla yarınki maça çıkıp burada kazanmak ve tura doğru güzel bir adım betcool atmak istiyoruz. “ifadelerini kullandı.

Bu oyuna sadece bir spor olarak bakıyoruz, politik olarak değil

Gruptaki her takımın homurdanmaya devam ettiğini söyleyen Portekizli teknik adam, “Grubumuz oldukça dengeli. Gruptaki her kişinin mutluluğu devam ediyor. Yarın burada kazanırsak, bu grup kalifikasyonu için büyük bir adım. Kim bilir yarın kazananla gruptan çıkmamız garanti. Biz bu oyuna siyasi açıdan değil, sadece sportif açıdan bakıyoruz” dedi.

Attila Salai ve Michy Batshuayi’nin durumu hakkında konuşan Jesus, “Luan Perez’in sakatlığı Attila Salai’ye geçmemizi zorlaştırdı. Bugüne kadar, tüm oyunları betcool giriş oynayan tek oyuncu. Onu uyutmak için doğru anı bulacağız. Birçok yaşıtım gibi ben de maç üstüne maç izliyorum ve maç öncesi kararlar alıyorum. Bu nedenle, yarın dinlenmenin onun  için uygun olup olmadığına neredeyse karar vermedim. Bildiğiniz gibi Pazartesi günü önemli bir lig maçımız var. O yüzden yarın karar vereceğim.

 

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!