Ömer Şişmanoğlu, bu yıl beklenen çıkışı yapamadı

featured

 

Geçen sürem 26 maçta attığı 13 golle yeşil-siyahlıların kümede kalmasına büyük katkı meydana getiren 33 yaşındaki Süper Lig patentli santrfor, bu yıl sustu.

Uzun devam eden görüşmeler sonunda takımda kaldıktan sonrasında ilk 3 maçta sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen gurbetçi yıldız, oynadığı 5 maçta yalnız 1 kez ağları sarsabildi. Son 5 haftadır ilk 11’de forma giyen Ömer, bu sürem yalnızca 2-2 biten Gençlerbirliği maçında gol attı.

Premier Lig’e çıkma hedefi bulunan Hull City aktarma padişahbet döneminde iddialı transferlere imza atmıştı. Adjun Ilidzhaly’nin sahibi olduğu City sezona iyi başladı ancak başarısız bir performansın ardından Shota Arveladze yollarını ayırdı. Fenerbahçe’den üç transfer yapan City, dördüncü imzaya hazırlanıyor. Transfer, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un onayına bağlı. İşte olaylar…

Hırslı çalışanlar yaratıldı

Akun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City, ligde iddialı bir kadro oluşturmak için transfer döneminde kadrosunu güçlendirdi. Özellikle Hull City’nin tercih ettiği padişahbet giriş oyuncuların çoğu Süper Lig tecrübesine sahipti ve takıma Türk soyadları dahil edildi. Hull City ise Ozan Tufan ve Doğukan Sinik’i kadrosuna katarak Allahyar Sayyadmanesh, Jean Michael Seri, Adama Traore, Oscar Estupinan, Benjamin Tette ve Dimitris Pelkas ile ittifak kurdu.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!