Olup olmadığı tartışılır

featured

 

Başarısız takımlar hemen hakemlere yükleniyor. Hataları en aza indirmek için VAR sistemi kullanılıyor. Bu başka bir tartışma. Aynı hakemleri kullanmaya devam edeceğiz ve onların ligi desteğe ihtiyaç olacak şekilde tasarladıklarına inanmıyorum” dedi.

Galatasaray maçı 3-2 kazandı. Tivibu Spor’da konuşan yazarımız Erman Özgür, maçın ardından Galatasaray’ın Adana maçını değerlendirdi ve Galatasaray ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Erman Özgür: “Dışarıdan bakıldığında Galatasaray’ın ihtiyacı olan son şey belirsizlik ama yönetim, teknik direktör ve oyuncu kadrosu dahil her şeyde belirsizlik var. Galatasaray’ın gelecek yılki tek avantajı Avrupa’da oynayamayacak olmaları. Göründüğü kadar kötü, Barcelona’ya karşı iyi olmasına rağmen, Galatasaray’ın Avrupa’da oynamadan 1 veya 2 sezon toparlanması gerekecek, bu gerçekleri göz ardı etmeyelim.Yine rakiplerinin toparlanabileceği bir sezon, kaliteye uygun doğru teknik direktörleri parisbahis seçmek için oyuncuların ve personelin.”

İkincilikle Şampiyonlar Ligi elemelerine katılmaya hak kazanan Fenerbahçe, yeni sezonda transfer çalışmalarına da başladı. Attila Şalle ve Ferdi Kadeoğlu’nun sarı-lacivertli oyuncuları, Philip Novak’ın uzun süreli sakatlığı ve görünmezliği nedeniyle sahada kullanmak zorunda kalırken, ikisi de yeni sezonda herhangi bir sorun çıkmaması için kolları sıvadı.

6 milyon euro transfer ücreti

Ajansspor’dan gelen habere göre; ilerleyen dönemlerde yabancı oyuncu sayısının azalması nedeniyle milli bir sol bek kadrosuna eklemek isteyen Fenerbahçe, forma giyen Ellen Elmari’nin transferi için harekete geçti. kart Simpasha forması parlıyor. Trabzonspor, Beşiktaş ve Galatasaray’ın da gündeminde olan 21 yaşındaki futbolcunun bu sezonki performansıyla Kasım Passa’nın 6 milyon euro’luk transfer ücretini onayladığı bildirildi.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!