Olası maç “Alanyaspor” – “Antalyaspor” 11

featured

 

Alanyaspor: Runarsson, Pereira, Furkan, Fatih, Balkovec, Yumit, Doumbia, Efkan, Candejas, Efekan, Didiu

Antalyaspor: Boffin Bunyamin Ömer Luyindama Jemali Fernando Ufuk Sinan Gacha Adriano Wright

Antalyaspor’da 5 kayıp!

“Akdeniz” takımı 5 eksik şut ile “Alanyaspor”u ziyaret etti. Kırmızı-beyazlılar, 5 haftalık mağlubiyet özlemini Akdeniz derbisinde kazandıkları betsortie galibiyetle sonlandırmak istiyor. Antalyaspor’da Alanyaspor maçından önce sakatlanan ve 5 ay forma giyecek Alassan Ndao ile kasık sorunu yaşayan kaleci Boffin’in yanı sıra cezalı Shoya Nakajima, Soner Aydoğdu ve Gyuray Vural yok.

  1. kez buluşuyorlar

Korendon Alanyaspor ve Fraport TAV Antalyaspor Süper Lig’de 13. sıradalar. Akdeniz derbisinde yaklaşan 13. Süper Lig tarihinin temsilcilerinden Corendon Alanyaspor, Süper Lig maçlarında Kırmızı-Beyazlılar’a 1 deplasmanda olmak üzere 4 mağlubiyet yaşadı.

Fraport TAV Antalyaspor ise Turuncu Yeşiller karşısında 2 deplasmanda olmak üzere 7 galibiyet elde etti. Antalya takımları bir maçta berabere kaldı. Corendon Alanyaspor, betsortie giriş 12 Süper Lig maçında 19 rakibinin  golüne karşılık verdi ve 14 kez golü salladı.

Galatasaray kulübünün kurucusu Ali Sami Yen, kulübün 117. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında mezarının başında anıldı.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!