Nuri Hacıkerimoğlundan davet

Trabzonspor’un liderliği Bordo Mavili camiada büyük sevinç yaratırken Nuri Hacıkerimoğlu, başta taraftar olmak üzere tüm camiaya bundan sonra ki süreçte daha fazla sorumluluk düştüğünü söyledi.

featured

Trabzonspor’un liderliği Bordo Mavili camiada büyük sevinç yaratırken Nuri Hacıkerimoğlu, başta taraftar olmak üzere tüm camiaya bundan sonra ki süreçte daha fazla sorumluluk düştüğünü söyledi. Ligin 16 haftasının istenilen seviyede geçtiğini ve Trabzonspor’un tartışmasız ligin en iyi takımı olduğuna dikkat çeken Nuri Hacıkerimoğlu, “Bundan sonra ki tüm karşılaşmalar zorlu geçecek. Bu nedenle bütün sorumluluğu teknik heyet ve futbolculara bırakmak ileride tamir edilemeyecek tahribatlar yaratabilir. Öncelikle camianın kenetlenerek kulübün ve takımın yanında olduğunu göstermesi gerekiyor. İşe de tribünleri tamamen doldurarak başlamalıyız” dedi.
Trabzonspor’un şampiyonluk yolunda emin adımlarla devam etmesi camiayı sevindirirken iş insanı Nuri Hacıkerimoğlu, Bordo Mavili takımın şampiyon olması halinde sadece 81 vilayette değil tüm dünyada sevinç yaratacağını söyledi. Trabzonspor’un şampiyonluklarının birçok kez engellediğine dikkat çeken Nuri Hacıkerimoğlu, bu sezon şampiyon olunacağına inandığını ve İstanbul boğazında ki tüm köprülere Bordo Mavi bayrak asacaklarını söyledi.

Instagram adresi: https://www.instagram.com/nuri.hacikerimoglu/

Twitter adresi: https://twitter.com/nurihko

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!