Modifiye Araç Dünyasının Lideri Hasan Yalçuva 

Her insanın zevkine göre dizayn edilen araçların modifiyelerini tasarlayan Hasan Yalçuva, 1994 doğumlu genç bir iş adamı.

featured

Her insanın zevkine göre dizayn edilen araçların modifiyelerini tasarlayan Hasan Yalçuva, 1994 doğumlu genç bir iş adamı.

Genç yaşına rağmen sektörde uzman olmuş biri olan Yalçuva, kendi vizyonunu ve misyonunu bundan uzun yıllar önce kurmuş ve geliştirmeye başlamış.

Sosyal medyada hayranları her geçen gün artan Yalçuva, her gün paylaştığı postlarıyla, arabalarını tanıtarak, takipçileriyle interaktif ve saydam bir iletişim kurmaya devam ediyor.

Global Konjonktürde Tek Marka

Bugünün ve geleceğin profesyonel iş dallarından biri olan araç modifiyesi, her detayı hesaplanarak yapılan ince bir çalışma.

Hasan Yalçuva katıldığı fuarlarda ve yarışmalarda kazandığı ödüllerle, sektörde bir numara olduğunu kanıtlamaya devam ediyor.

Araç modifiyesi ince tasarımların yaratıldığı ve hataya yer vermeyen ince hesapların yapıldığı özel bir oluşum.

Hasan Yalçuva küçük yaştan itibaren edindiği deneyimler sayesinde bu kadar detaylı ve zor bir alanda markalaşmayı ve global anlamda başarılar kazanmayı başarmış.

Genç Hayırsever İş adamı

Sosyal medya fenomeni olarak da tanınan Yalçuva, sosyal medyada büyük kitlelere ulaşabilen bir iş adamı.

Sosyal medyadan kazanılan gelirlerin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması konusunda hassas çalışan Yalçuva, Türkiye’de yardıma muhtaç tüm insanlara ulaşarak yardım etmeye devam ediyor.

Sosyal medya fenomenliğinden önce de sektörde global anlamda fark yaratan Yalçuva, sosyal medyayı sosyal sorumluluk projesinin aracı olarak kullanıyor ve sesini duyuramayan insanlara ulaşmayı başarıyor.

Instagram adresi: https://www.instagram.com/hasan.yalcuva/

TikTok adresi: https://www.tiktok.com/@hasanyalcuva

 

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!