Misha Batshuayi bugün hastalandı

featured

 

Buraya takımla birlikte geldi çünkü birçok oyuncumuz sakatlıklardan dolayı oyunda yer alamıyor. Yarın  ne olacağını bilmiyorum. İyi durumdaysa kadroya girebilir” dedi.

“Yarınki maçın zor olacağını düşünüyoruz. Larnaka ekibinin çok motive olduğunu düşünüyorum, özellikle başta bahsettiğimiz birçok faktör nedeniyle. Bu  bizim için de bir uyanış çağrısıdır. Yerel olarak uygulamak istediğimiz fikirleri değiştirmeyeceğiz. Artık onwin rakibimizi daha iyi tanıyoruz, onlar  bizi daha iyi tanıyor. 1 oyun oynadık. İki takım için de zor bir maç olacak. Buradan galibiyetle ayrılmak ve grupta birinci olmak için gereken tüm özelliklere sahip olduğumuzu düşünüyoruz.

Avrupa Ligi her geçen gün  zorlaşıyor. Eskiye göre daha güçlü takımlar var. İkimiz de uyum sürecindeyiz. Avrupa’da kimliğimizi yeniden kurmak onwin giriş istediğimiz bir dönemdeyiz. Buraya geldiğimizde takım Avrupa sıralamasında ilk 100’de bile değildi. Yanılmıyorsam şu an 70 civarı olmalı. Yapmamız gereken ilk şey, Avrupa’daki imajımızı restore etmek. Turnuvaya maç maç bakıyoruz, final olarak değil. Bizim için en önemli ve  zor maç bir sonraki maç.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!