Maçlarda görevleri tamamlayarak takıma yardımcı olabilecekler

featured

 

Yeni Çok Oyunculu Mod: Patlayıcı Silahlar (Son) – Oyuncuların en sevdiği Patlayıcı Silahlar modu, herkese açık yeni bir 8 oyunculu modla geri döndü. Her öldürmede oyuncular öfke yaratır ve sınıra ulaşıldığında, düşmanlara büyük miktarda cephane ateşleyebilen süper askerlere dönüşürler. Patlayıcı Silahlar (Kapalı) 3-9 Haziran’da açık olacak.

Turnuva Modu Devam Ediyor – Call of Duty: Yalnız ve iki oyunculu takımlar için Mobil Turnuva Modu, Sezon 5 boyunca devam edecek. Yetenekli oyuncular için ayrıca oyuncuların küresel liderlik tablolarında zirveye çıkmak için becerilerini sergilemeleri gereken Tropik Fırtına Sezonunda benzersiz ödüller olacak.

Oyunun yeni sezonunun gelmesiyle birlikte farklı çekilişler, özel içerik paketleri, sezonluk görevler, oyun içi mağaza eşyaları ve çeşitli güncellemeler oyuncuları bekliyor.

CEV Şampiyonlar Ligi kupasını kazanan ve 5’e 5 giden Wakif Bank, sezonu gösterişli bir seviyede tamamladı. Karşılaşmanın ardından Imoco’yu 3-1 mağlup eden Vakıfbank Başantrenörü Giovanni Guidetti, yeni transferi İtalya’nın ve dünyanın en iyi voleybolcuları arasında gösterilen Paola Egonu ile ilgili soruları yanıtladı.

cumhurbaşkanlığı duyurusu

Vakıf Bank Spor Kulübü Başkanı Abdi Serdar Üstünsalih, Imoco Volley maçının ardından düzenlediği basın toplantısında Paola Egonu’yu geçtiklerini duyurdu. Üstünsalih betyap yaptığı açıklamada, “Size ne olacağını söyleyeyim. Paola Egon artık bizim oyuncumuz. Daha önce bir anlaşma yaptık ve kendi takımımıza katacağız. Artık o bizim oyuncumuz. Şimdi gidenleri göreceğim. Ben öyle şeyler diyemem, değişiklik olabilir. Egosu bize geliyor. Şimdi, oyuncularımız müjdeli haberi vereyim.”

“İnanılmaz bir sezon geçirdi”

Skrell’e göre, büyük başarının ardından İtalyan medyası Giovanni Goodetti ile özel bir röportaj yaptı.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!