Maç Sonrası Önemli Açıklamalar

featured

Spor Toto Süper Lig’in 31’inci haftasında Galatasaray sahasında Fatih Karagümrük ile 3-3 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmayı değerlendiren Okan Buruk, “Bugün muhteşem bir oyun başlangıcı vardı, attığımız gol, devamında pozisyonlar vardı. 3 golde şans faktörünün öne çıktığı bir goller serisi yaşadık. Burada bizim de bireysel hatalarımız sadebet oldu. Oyun olarak maçın başından sonuna kadar iyi futbol oynayan, rakip kaleye giden, pozisyonlar üreten bir takımdık. Kaçırdığımız penaltı var. İkinci yarı rakip takımın belki bir şutu var. Bu anlamda defansif anlamda şanssız bir gün geçirdik. Ofansif anlamda üretkendik. Kazanamadığımız için üzüntülüyüz. 3-1’den 3-3’ü yakaladık.

Galatasaray iyi, baskılı, ofansif oyununu bugün de devam etti. Defansif anlamda bundan daha kötü maçlar da oynadık. Bugün her kalemize gelen gol oldu. Geri de döndük. Şu an 7 puan öndeyiz. Bu anlamda avantajlı olan, önde olan takım sadebet giriş biziz. Bugünkü oyundan dolayı oyuncularıma teşekkür ediyorum. Taraftarlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Derbi maçına en iyi şekilde hazırlanacağız. Üst üste 3 maç oynadık. 1 hafta rahat bir şekilde hazırlanacağız. Ona yakışır şekilde bir sonraki maçı oynayacağız” diye konuştu.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!