Lady Gaga, Basın Mensubunun Elinden Tutup Ayağa Kaldırdı

featured

2023 Akademi Ödülleri, dün gece gerçekleşen görkemli törenle sahiplerini buldu. Bu yıl farklı olarak kırmızı halı yerine bej renkli halıyla ünlüleri karşılayan Ödül Törenin’de ünlü şarkıcı Lady Gaga, hem kıyafeti hem de hareketiyle gecede adından söz ettirdi.

95. Oscar Ödül Töreni, ABD’nin Los Angeles kentindeki Dolby Tiyatrosu’nda düzenlendi. Sinemanın en iyilerinin seçildiği törende ödüller sahiplerini buldu.

KIRMIZI HALI YERİNE BEJ HALI

“Her Şey her Yerde Aynı Anda” filmi aldığı 7 ödülle Oscar gecesine damga vurdu. Geçen yıl yaşanan tokat hadisesinden dolayı bu yıl kırmızı halı yerine bej halı serildi. Sinema, müzik ve moda dünyasının ünlü isimleri şık kıyafetleriyle bej halı üzerinde boy gösterdi.

DÜŞEN BASIN MENSUBUNUN YARDIMINA KOŞTU

Ünlü şarkıcı Lady Gaga, ünlü markaya ait, kalçaya kadar inen tül detaylı elbisesi ile geceye katıldı. Lady Gaga, tören alanına yürüdüğü sırada bir basın mensubu yere düştü.

ELİNDEN TUTUP KALDIRDI

Durumu gören ünlü şarkıcı, basın mensubunun yardımına koştu. Elinden tutup kaldırdığı fotoğrafçı yıldız şarkcıya teşekkür ettikten sonra işinin başına döndü.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!