Korku Evi ile Oyunun Tadını Çıkarın

Korku evleri oyun oynarken korku ve gerilimin hat safhada olmasından hoşlanan yetişkinler için özel olarak tasarlanmış alanlardır.

featured

Korku evleri oyun oynarken korku ve gerilimin hat safhada olmasından hoşlanan yetişkinler için özel olarak tasarlanmış alanlardır. Bir ev içerisinde geçen ve bir saat süren korku evi Kadıköy macerasında Arkadaşlarınızla birlikte yüksek korku ve adrenalin yaşayabilirsiniz. Bunun için her biri farklı Konsept ve tasarımlara sahip olan korku evlerini ziyaret edebilir ve daha önce hiç deneyimlemediğiniz bu heyecanı doruklarda yaşayabilirsiniz.

Korku Evi konsepti tüm dünyada yaygın olarak ilgi gören bir oyun alanıdır. Son yıllarda ülkemizde de oldukça kapsamlı ve kaliteli korku evlerinin açılması ile birlikte özellikle genç kesimin ilgisinde önemli bir artış yaşanmaktadır.  Evden kaçış oyunu temalı hazırlanan korku evlerinde sizlere verilen ipuçları ile şifreleri çözerek çıkışa en hızlı şekilde ulaşmanızı hedeflemektedir. Kendi ekibinizle birlikte korku dolu puanları yaşayabilmek için Dehşetin Yüzü Kadıköy korku evi ile iletişime geçebilirsiniz.

 Korku Evi konsepti

Ülkemizde özellikle İstanbul korku evi olarak faaliyet gösteren farklı alanlar bulunmaktadır. Her bir Korku Evi farklı bir konsept ile hizmet vermektedir. Dehşetin Yüzü Kadıköy Korku Evi 3 katlı yapısı ile Kadıköy’ün en büyük korku evlerinden birisi olarak faaliyet göstermektedir. Aynı zamanda İstanbul’un en korkunç korku evi olmaya aday bir konsepte sahip olan bu mekanda ipuçlarından faydalanarak bulmacayı çözmeye bütün tünellerden geçerek en hızlı şekilde çıkışı ulaşmaya çalışacaksınız.

 

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!