Kazımcan İçin Resmi Teklifler Var

featured

Spor Toto Süper Lig’den 371 milyon TL gibi rekor bir borç ile birlikte küme düşen Altay’da, yeni yönetim borç yükünü hafifletmek adına gelen transfer tekliflerini değerlendiriyor. Tekliflerde genç sol bek Kazımcan Karataş’ın adı sık sık gündeme geliyor. Mostbet güvenli bahis için sizlere ortam yaratan en iyi isimlerden birisi.

DHA’nın yaptığı habere göre, son olarak Ümit Milli Takım’a davet etdilen 19 yaşındaki oyuncu için Belçika ekiplerinden Westerlo ile birlikte İttifak Holding Konyaspor, Altay’a resmi tekliflerde bulundu. Oyuncunun bonservisi için Westerlo’nun 300 bin Euro, Konyaspor’un ise 500 bin Euro teklif ettiği öğrenildi. Bu teklifleri yetersiz bulan İzmir ekibi ise Kazımcan’ın transferinden en az 1,5 milyon Euro gelir sağlama hedefi olduğu iddia edilmekte. Mostbet giriş sayfasından günün maçlarını ve oynanacak ileri tarihli maçları görebilirsiniz.

Westerlo Yeni Bir Teklif Daha Yapacak

Altay cephesinin 300 bin Euroluk teklifine sıcak bakmadığı Westerlo, genç sol bek için yeni bir teklif yapmaya hazırlanıyor. Altay bonservis gelirine ek olarak, oyuncunun bir sonraki transferinden de pay alacağı bir sözleşme planlıyor.

Westerlo’nun önümüzdeki günlerde Kazımcan için Altay’ın kapısını bu kez daha yüksek bir bonservis ücretiyle çalması bekleniyor. Bu sezon altyapısından yetiştiği Altay’da 22 Süper Lig maçına çıkan oyuncu, toplamda 1399 dakikada sahada kalırken, 1 asist yaptı. Sol bek mevkisinin yanı sıra sol kanat ve santrfor olarak da görev yapabilen Kazımcan’a istenen düzeyde teklif gelmemesi durumunda, Altay yönetimi oyuncuyu kadroda tutmayı planlıyor. Günün maçlarını takip etmek için, Mostbet Twitter sayfasına göz atın.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!