Kaybetmeden birer birer tribünlerde oyalandı

featured

 

Bu sonuçla Göztepe, 14 maç kazanma hırsıyla tarihin en kötü serilerinden birine sahip oldu. İzmir bu dönemde 13 maç kaybetti ve sadece bir beraberlik ile sona erdi. Göz-Göz, Gürsel Aksel Stadı’nda üst üste yedinci maçını kaybetti. 19 Ocak 2022’de Altay, Galatasaray, Kasımpaşa, Aytemiz Alanyaspor, Yukatel Kayserispor, Çaykur Rizespor ve Beşiktaş’a boyun eğdi. Göztepe, bu hafta deplasmanda Adana Demirspor ile sezonu 19. sırada tamamlayacak. Göztepe yeni sezonda Spor Toto 1. Lig’de mücadele edecek.

“Türk kalecisi kazandı”

Göztepe Teknik Direktörü Serdar Sabuncu, Beşiktaş’ta oynanan maçta beklenmedik bir olay yaşandığını söyledi. Saboncu, Beşiktaş’ın oyun planının kalan 9 oyuncuyla bozulduğunu belirterek, “Çok fazla ekstra gol oldu. Oyunun normalden sapıyor olması planımızı bozdu. Fizyolojik olarak Beşiktaş’ın mücadele enerjisini durdurmaya çalışıyoruz. Sadece Beşiktaş usta oyuncularıyla kazanır. Türk etrabet futbolu 2 büyük kaleci kazandı. Biri Arda diğeri Emre.”

Spor Toto Premier Lig’in 37. haftasında Göztepe’de konuk olan Beşiktaş, rakibini 2-0 mağlup etti. Maçın büyük bölümünde 9 oyuncu yer alırken, Beşiktaş İzmir’den 3 puanla döndü. Siyahlar ve beyazlar için 3 sayılık golü Cyle Larin 27 ve Josef de Souza 32 sayı kaydetti. Beşiktaş’ta Valentin Rossier 19 yaşında, Josef De Sousa 37, Addis Jahovic 75 yaşında ikinci sarı kartını gördü. Göztepe’de ikinci sarı kartını gördü. Bu sonuçla Beşiktaş 58 puana yükseldi. Daha önce Çin Süper Ligi’ne veda eden Göztepe, 28 sayı kaydetti. İki genç isim Kara Kartal, Emre Alim ve Emirhan İlkhan başlangıç ​​kadrosunda göz doldurdu.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!