Kabotaj Kupası yat ve spor tekne yarışı Çırağan Sarayı önünde başladı

featured

 

Boğaz’ın serin sularında birinci olmak için kıyasıya mücadele eden 34 tekne Çırağan Sarayı’nın bitiş çizgisine ulaştı.

“Her yarışçıya net bir selam verin”

Etkinlikle ilgili açıklama yapan Moda Deniz Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Aslikhan Aydınlık, “Moda Deniz Kulübü ve TAYK işbirliğiyle Moda Deniz Kulübü Sahil Yarışı’na katılıyoruz. 1926’da Türkiye’de kabotaj hakkını elde ettik, bu sayede sadece Türk bayraklı gemiler Türk limanlarında ticaret yapabilir. Bu aşamada Türkiye’nin ticaret ve ekonomisinin gelişmesine, Türk Donanması ve Türk Filosunun gelişimine önemli katkılar sağlamaktadır. Türk Denizciliği ve  TAYK ile ortaklığımızın önümüzdeki dönemde de devam etmesini temenni ediyoruz. Tüm biniciler kafalarını boşaltsınlar.”

“Oyuncularımızı desteklemenizi istiyoruz”

Moda Deniz Kulübü Direktörü Can Yurdakul, “Aslında 25. Sahil Yarışları Festival Kupası’nın bu yıl çok iyi taraftarları var. Moda Deniz Kulübü olarak bu yılki yarışmayı ve aslında elitroyal yelken sporunu destekliyoruz. O yüzden gün önemlidir. Oyuncularımızı ve tüm markalarımızı desteklemeye teşvik ediyoruz. Kurum ve dernekler olarak rekabeti destekliyoruz ama markaların bu konuda harekete geçmesi Türk Sporu ve Türk Denizciliği için çok önemli” dedi.

Geçen sezonu Süper Lig’de 28 puanla 19. sırada tamamlayan ve 1. devrede Sportoto’ya yükselen İzmirli Göztepe, zor anlar yaşıyor. Kulübü Danimarkalı iş adamı Rasmus Ankersen’e satıp yapılanma sürecini hızlandıran Ege, 24 yaşındaki sol kanat oyuncusu Makan Baku’yu kulübe göndererek 350.000 € karşılığında Holstein Kiel’den aldı. Polonya Takımı Legia Varşova Kulübü.

Sarı-Kırmızılı ekipten yapılan açıklamada, “Oyuncumuz Macan Bakü’nün transfer ve transfer masraflarına Polonya takımı Legia Warsaw ile yapılan görüşmelerde ulaşıldı.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!