Judo Turnuvası ve Internasyonal Ortak Emek verme Kampı düzenlendi

featured

 

01-06 Temmuz 2022 tarihleri içinde gerçekleşen organizasyona 15 ülkeden 1200’e yakın sporcu katılım sağlamış oldu. Manisa BBSK’lı judocularda, internasyonal sporcuların yer almış olduğu müsabakalarda başarıya ulaşmış performanslarını devam ettirdi. Ömer Faruk Pınar 46 kilo ikincisi, Kerem Şayık 50 kilo ikincisi, Ahmet Dikici 55 kilo ikincisi ve Arda Aydın 73 kiloda ikinci olurken; Deniz Avcı 52 kilo üçüncüsü, Buyruk Musap Çelik 60 kilo üçüncüsü ve Belinay Beyza Gökkaya da 70 kilo üçüncüsü olmayı başardı.

Manisa BBSK Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Haşim Elmalı, Olimpiyat Şampiyonu Hüseyin Özkan Internasyonal Judo Turnuvası ve Internasyonal Ortak Emek verme Kampı sonrasında organizasyona ilişkin değerlendirmelerde bulunmuş oldu. Elmalı, “Judocularımız, internasyonal bir organizasyonda gene mühim sonuçlar aldı. 15 ülkeden 1200 sporcunun içinde 7 madalya kazanmak oldukça gurur verici. Sporcularımızı ve bu başarıda alın teri döken hocalarımızı kutlama ediyor, başarılarının devamını arzuluyorum” diye konuştu.

Trabzonspor’un galibiyetine büyük katkı sağlayan Anastasios Bakasetas’ın takımda kalıp kalmayacağı henüz belli değil. Yunan orta saha oyuncusu Dimitriadis Christos’un menajeri, mooibet yönetime oyuncusu için bir teklifte bulunabileceğini söyledi. Ayrıca kulüp askıya alındı.

Menajerin  bazı İtalyan takımlarıyla temas kurduğu ortaya çıktı, ancak Yunan yıldızın kabul edilebilir bir tarihe, yani “12 milyon euroluk serbest oyuncu”ya ulaşması durumunda transfere izin verileceği belirtildi.

Fırtına, Baka’nın gitmesi ihtimaline karşı bölgeyi aramaya başladı. 29 yaşındaki yıldızın adı daha önce İtalyan ekibi Fiorentina’da da geçmişti.

Bomba Teslim Wut “Beşiktaş” Weghorst, İstanbul’da yeni sezon hazırlıklarına  başladı. Yakında Avusturya’nın siyah-beyazlılar kampına katılacak olan 29 yaşındaki forvet, üç teknik direktörle antrenman yapıyor.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!