İskenderunspor TFF 2. Lig’e Yükseldi

featured

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 2. Grup play-off finali seyir zevki yüksek bir müsabakaya sahne oldu. Normal sütresi ve uzatma devreleri atılan karşılıklı goller ile 1-1 tamamlanan karşılaşma penaltılara gitti. Penaltılar sonucunda 2. Lig biletini alan ekip İskenderunspor oldu. Maçın 15. dakikasında Alagöz Holding Iğdır FK öne geçti. Ceza sahasının sol tarafında topla buluşan Muhammet Reis, penaltı noktasındaki arkadaşı Suat Kaya’yı görmeyi başardı. Suat’ın vuruşunda top ağlara gitti. Kalebet giriş sayfasında hem alt hem de üst liglerin maçları yer alıyor. Hepsine bahsini yapabilirsin.

Golden sonra İskenderunspor’un tehlikeli atakları meyvesini 41. dakikada verdi. Sol kanattan kullanılan serbest vuruşta kaleci Bayram Olgun’un yumrukla uzaklaştırdığı top, ceza sahasında Enes Toy’un önünde kaldı. Enes’in şutunda maça denge geldi. Karşılaşmanın geri kalanında gol olmadı ve uzatma devresine gidildi. Kalebet Twitter adresinde sitenin güncel turnuva ödüllerini takip ederek, daha fazla kazanma şansı yakalayın.

Penaltılarda Gülen Hatay Ekibi Oldu

Uzatma dakikalarında iki tarafın da atakları olsada, her iki devrede de gol sesi çıkmadı. Uzatmanın da beraberlikle sonuçlanmasının ardından, penaltı atışlarına geçildi.

Normal penaltı atışlarında üstünlük kurulamayan maçta, seri penaltı atışları dengeleri bozdu. Iğdır FK’da Erdem Beytaş’ın kaçırdığı penaltı sonucunda, İskenderunspor rakibini 7-6 skor ile geçerek adını TFF. 2 Lig’e yazdırdı. Karşılaşmanın ardından Hatay ekibinde büyük bir sevinç yaşandı. İskenderunspor teknik direktör Bülent Yenihayat, maç sonrasında oyuncularını ve yardımcılarını kutladı. Hatay ekibi normal sezonda 36 karşılaşmada 22 galibiyet alırken, 8 beraberlikle 74 puan toplayarak ligi 2. sırada bitirerek play-off oynamaya hak kazanmıştı. Güvenilir bahis sitesi Kalebet ile aradığın tüm liglerin maçlarına ulaşabilirsin.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!