İş İlanı Oluşturmak İçin Gerekenler

Vermek istediğiniz ilanlar için Seri Pano üzerinden bağlantı oluşturarak ilan ekleyebilirsiniz.

featured

Vermek istediğiniz ilanlar için Seri Pano üzerinden bağlantı oluşturarak ilan ekleyebilirsiniz. Eklemiş olduğunuz ilanlar yüksek müşteri potansiyeline ulaşarak size geri dönüş sağlayacaktır. Birçok farklı kategoride ilan oluşturabilme özelliği bulunmaktadır. Hemen hemen birçok çeşitli seçenek olarak iş ilanları ders ilanları hizmet ilanları sektörel ilanlar ve daha birçok seçenek bulunmaktadır. Üstelik bu hizmetlerden yararlanmak tamamen ücretsiz bir şekilde sağlanmaktadır. Herhangi bir masraf problemi ile karşılaşmadan rahatlıkla kullanıma geçebilirsiniz. Basit ve kullanışlı bir menü arayüzü bulundurması yönüyle birçok kullanıcı tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Ekran içeriği olarak karşımıza kategoriler ve şehir olarak bir liste çıkacaktır.

Ücretsiz seri ilan sayfasında birçok farklı ve çeşitli seçeneklerde ilanlar mevcut bir haldedir. İstediğiniz içerikleri tercih ederek ayrıntılarına rahatlıkla göz atabilirsiniz. Sıralamayı uygun şekilde filtreleyerek kendinize göre bir işlem önceliği de tercih edebilirsiniz. İş ilanları, emlak, otomobil, vasıta, hizmet verenler, satılık, ikinci el ve özel ders gibi birçok kategori bulunmaktadır. İster iş ilanları arayabilir isterseniz kendiniz vermiş olduğunuz bir hizmeti panoya ekleyebilirsiniz. İlgi çekici ve doğru bir açıklama metni yazarak insanların ilanlarınıza göz atmasına davet edebilirsiniz.

İlan Arama

Seri Pano üzerinde yer alan birbirinden farklı ve yüzlerce ilan içerikleri bulunmaktadır. Bunları en doğru ve kesin bir şekilde bulabilmek için filtreleme özelliğini kullanmanız gerekmektedir. Öncelikle kategori kısmından aramış olduğunuz veya vermiş olduğunuz hizmete dair tercih yapabilirsiniz. Daha sonra hemen alt kısımda bulunan şehir sekmesinden tercih yapabilirsiniz. Bu sayede arama işlemini gerçekleştirerek daha detaylı bir tarama yapabilirsiniz.

ilan verme sitesi üzerinde istediğiniz alanlarda ilanları göz atabilirsiniz. Tercih etmiş olduğunuz ilanların başlık kısmına tıklayarak diğer ayrıntılara da bakabilirsiniz. İlanı oluşturan kişiye mesaj atmak için üyelik işlemlerini gerçekleştirmeniz gerekecektir. Sağ üst kısımda bulunan kişi simgesine tıklayarak rahatlıkla ve en kısa sürede kayıt olabilirsiniz. Bu sayede mesaj atmış olduğunuz ilan sahipleri ile iletişiminiz daha hızlı ve kaliteli gerçekleşmektedir. Anlık bildirimler sayesinde gözünüzden hiçbir şey kaçmadan ilanları da yakalamış olursunuz.

Güncel İlanlar

ilan sitesi sayesinde oldukça kolay bir şekilde işlemler müşterilere ulaşmaktadır. Site üzerinde bulunan süper ilan, vitrin ilan ve öne çıkan ilanlar gibi seçenekleri kullanabilirsiniz. Bu sayede ilan içerikleriniz çok daha fazla kişiye ulaşmış olacaktır. Potansiyel müşterilere ulaşarak ilanlarınızın cevap bulmasını sağlayabilirsiniz. İlanlarınızı oluştururken ilgi çekici ve doğru açıklamalar yaparak da yanıtlar alabilirsiniz. İletişim bilgilerinizi eksiksiz bir şekilde girdiğinizde emin olmanız fayda sağlayacaktır. Bu sayede kullanıcılar en hızlı şekillerde size mesaj yoluyla iletişim kuracaktır. Birçok farklı kategori üzerinden ilanlarınızı güncel olarak da yayınlayabilirsiniz. Ana sayfa üzerinde yer alan çeşitli ilanlara göz atabilirsiniz. İş ilanlarından satılık ikinci el eşyalara, hizmet verenlerden otomobile kadar birçok ilan bulunmaktadır. Filtreleme seçeneğini kullanarak daha rahat bir aratma da yapabilirsiniz.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!