Instagram Kişisel Blog Nedir?

featured

Instagram üzerinde oluşturulan profiller izli hesap ve İşletme hesabı ya da içerik üretici hesap olarak kullanılabiliyor. İşletme hesabı ve içerik üretici hesaplarda kişisel blok bölümü yer alıyor. Bu bölümde kullanıcılar kendi hesaplarını gizli hesap olmaktan çıkarabiliyor ve birçok kişiye açabiliyor. Böylelikle paylaşım yaptıklarında paylaşımlarının keşfete  düşme oranı da artış gösteriyor. Aynı zamanda birçok kişi bu profilleri kolay bir şekilde takibe alabiliyor kişisel blog kişilerin kendine özel olarak yapmış olduğu paylaşımları yaptığı bir profildir. Mişisel blog hesaplarında paylaşımlarını istettiklerini görmek mümkündür. Bu nedenle birçok kişi hesabını gizliye almaktansa kişisel blog yapıp kullanmayı tercih ediyor.

Instagram üzerinde yapmış olduğunuz birçok gönderi için hızlı bir şekilde beğeni paketleri alabiliyorsunuz. Üstelik otomatik beğeni paketleri sayesinde sürekli olarak beğeni paketleri almanıza gerek yoktur. Instagram otomatik beğeni satın al hizmetinden faydalanarak gönderilerinizin otomatik olarak beğenilmesini sağlayabilirsiniz. Bunun için Bayigram sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Instagram ‘da Kişisel Blog Yapınca Ne Olur?

Instagram hesabınızı kişisel blog hesabına dönüştürdüğünüzde hesabınızın birçok kişiye açılmasını sağlarsınız. Hesabınız gizli olmayacağı için isteyen herkes hesabınızı takibe alabilir. Aynı zamanda paylaşmış olduğunuz gönderilerin keşfete düşme oranı da yükselir. Böylelikle keşfetten takipçi kazanma ihtimaliniz de yükselmiş olur. Kişisel blog yapılan hesapların istatikleri de detaylı bir şekilde incelenebiliyor.

Fenomen olma gibi hedefleriniz var ise hesabınızı Kişisel blog hesabına çevirip kullanabilirsiniz. Bunun yanı sıra beğenilerinizin yüksek olması da bu hedefinize daha hızlı bir şekilde ulaşmanız için önemlidir. Bu nedenle Instagram aylık otomatik beğeni satın al paketlerini Bayigram sitesi ile satın alabilirsiniz.

Instagram Hesabı Kişisel Blog Nasıl Yapılır?

Instagram hesabınızı kişisel bloğa çevirmek son derece basittir. Bunun için hesabınıza giriş yapıp ayarlar bölümüne gelmeniz gerekiyor. Daha sonrasında hesap bölümüne tıklayıp buradan hesabınızı kişisel hesaba çevirebiliyorsunuz .

Hesabınızda kişisel blog hesabına dönüştürdükten sonra birçok Instagram paket seçeneğini BayiGram.com adresine giriş yaparak uygun fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Paketlerin içeriği ve fiyatları birçok kullanıcıya göre uygun olarak düzenlenmiştir.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!