İnstagram Gizli Hesapları Nasıl Görüntülenir?

featured

Sosyal medya uygulamaları neredeyse tüm insanların vakitlerinin pek çoğunu geçirdiği alanlar haline geldi. İnsanlar sosyal medyada sadece tanıdığı insanları değil ünlüleri, siyasileri ve diğer pek çok kitleyi takip eder. İnstagram bu uygulamalar arasında kişisel bilgi ve fotoğrafların paylaşıldığı uygulamalar arasında yer alır. Bu nedenle de pek çok kişi profilini sadece takipçileri ile paylaşır. Ancak pek çok uygulama sayesinde instagram gizli profil görme sağlanabiliyor. Pek, gizli profiller nasıl görüntülenebilir?

İnstagram Gizli Profillere Nasıl Bakılır?

İnstagram uygulamasında bir kişi profilini gizlediğinde paylaşılan fotoğraflar, videolar, hikayeler ve diğer gönderiler görüntülenemez. Ancak insanlar farklı nedenlerle karşıdaki insanı takip etmeden ya da hikayelerini baktığını görmeden gönderilerine erişmek ister. Bu sebeple de instagram gizlilik hesap görme uygulamaları en çok araştırılan uygulamalar arasında yer alıyor.

İnstagram profillerini gösteren uygulamalar genel olarak aynı işleyişe sahiptir. Öncelikli olarak uygulamayı telefonunuzda kurarak bu uygulama üzerinden İnstagram’a giriş yaparsınız. Burada önemli olan noktalardan birisi sizin kişileriniz ve sahip olduğunuz bilgiler uygulama tarafından saklanır. Bu durumu kabul ettiğiniz durumda kişilerin gönderilerini görebilir ve takip etmeden uygulama üzerinden görüntüleyebilirsiniz.

İnstagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları Güvenilir midir?

İnstagram gizlilik politikaları gereğince profilleri gizli kullanıcıları çeşitli uygulamalar aracılığıyla görmek doğru bir durum değildir. Pek çok uygulama yasal olmadığından ve İnstagram’ın 3. Taraf uygulamaları üzerinden çalıştığından tam olarak güvenli olmayabilir. Bu durumlar nedeniyle de sizin kişisel bilgileriniz de güvende olmayabilir. Ancak gizli hesap bakma için bir başka hesap açarak kullanmak daha doğru olabilir. İnstagram bu uygulamaların kullanıldığını tespit ettiğinde hesabı devre dışı bırakabilir ya da kullanımını bir süre durdurabilir.

İnstagram Gizli Profil Görme Yöntemleri Nelerdir?

Profili gizli bir kullanıcıyı görüntülemek için takipleşmek gerekir. Bunun için bir başka hesap açarak karşıdaki kişinin kabul etmesini bekleyebilirsiniz. Bu durum İnstagram gizli profil görme için yeterli olmazsa uygulamalar ve web sitelerinden yararlanmanız gerekir. Uygulamaları ve siteleri kullandıktan sonra şifrenizi değiştirmeniz ya da fake hesaplar üzerinden işlem yapmanız daha doğru olacaktır.

İnstagram gizli hesap bakma için postegro, ghosty, lili gibi uygulamaları kullanabilirsiniz. Bununla birlikte Bestwhozi, Liliapp internet sitelerinden yararlanarak profillere erişebilirsiniz.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!