İmamoğlu: “İlk Kez Ulaştırma Bakanı Tarafından Davet Edildim”

featured

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sancaktepe’de Halkla Buluştu

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP’nin Belediye Başkan Adayı Alper Yeğin ile birlikte Sancaktepe’de halk buluşması gerçekleştirdi. İmamoğlu, 5 yıl Beylikdüzü Belediye Başkanlığı yaptığını ve ilçesinde bir kez bile büyükşehir belediye başkanını görmediğini belirterek, belediye başkanlarını demokrasi gereği davet ettiğini ancak kendisinin hiç davet edilmediğini ifade etti.

İlk Kez Ulaştırma Bakanı Tarafından Davet Edildiğini Açıkladı

İmamoğlu, yaptığı şikayetlerin ardından ilk kez bir davet aldığını açıklayarak, “Son günlerinde akılları başına gelir diyeceğim. Bu sefer ben ilk kez Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistemler açılışına Ulaştırma Bakanı tarafından davet edildi. Pazartesi oraya gideceğim. Bu ülkede bazı alışkanlıkları değiştireceğiz” dedi.

“Bir Tanesinin Her Akşam Rüyasına da Giriyorum”

2019’daki seçimlerde yaşanan mazbata krizi ve iptal sürecine değinen İmamoğlu, rakibi Murat Kurum’un sözlerine tepki göstererek, “Benimle derdiniz ne Allah aşkına? Ben İstanbul’da işini yapmaya çalışan bir insanım. Kaldı ki yok birbirimizden farkımız yok” ifadelerini kullandı.

“Bu Kötü Sözlere İnanmayın”

İmamoğlu, “Bu kötü sözlere inanmayın, muhatap olmayın. O kötü sözlerle ilgilenmeyin” diyerek, siyasi rakiplerine eleştirilerde bulundu ve inanç konusunda hiç kimsenin sorgulama hakkı olmadığını vurguladı.

“Sisi Göndermesi: Herhalde Bana Oy Verecek”

İmamoğlu, siyasi rakiplerine yönelik eleştirilerde bulunurken, 2019 yerel seçim sürecinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisini Sisi’ye benzettiğini hatırlatarak, “Herhalde bana oy verecek söyleyeyim. Öyle düşünüyorum” dedi.

“AK Parti’ye Oy Veriyorum, Kızım Sizi Çok Seviyor”

Esnaf ziyareti sırasında bir vatandaşın “Başkan, AK Parti’ye oy veriyorum. Kızım sizi çok seviyor” şeklindeki sözlerine karşılık veren İmamoğlu, vatandaşın kızıyla fotoğraf çektirerek, genç öğrenciye başarılar diledi.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!