Hurdacı Firmaları

Kullanılmakta olan ürünlerin kullanım dışı kaldığı andaki hali genel olarak hurda kabul edilmektedir.

featured

Kullanılmakta olan ürünlerin kullanım dışı kaldığı andaki hali genel olarak hurda kabul edilmektedir. Hurda işi ile uğraşan kişilere de hurdacı denilmektedir. İstanbul hurdacı sizlere hızlı ve pratik bir şekilde hurda işlerinizde kolaylık sağlamak ile beraber güncel piyasanın güvenilir yansımasıdır.

Hurda Piyasası Nasıl Belirlenir?

Hurda piyasası günlük olarak değişiklik göstermekle beraber gün içinde de hızlı iniş ve çıkışlar yaşamak ile beraber anlık değişimleri dahi olan bir piyasadır. Hem ülkemizde hem de dünya da bu piyasa oldukça önemli bir yer tutmak ile birlikte Londra Metal Borsası piyasasına bağlıdır. LMB olarak geçen borsa piyasası hurda fiyatlarının belirlenmiş olduğu merkezdir. Tekirdağ hurdacı bu piyasayı takip etmektedir. Bu piyasa bağlamında müşterilerine fiyat sunmaktadır.

Hurda Piyasasını Etkileyen Faktörler Nelerdir?

Hurda piyasası etki alanı geniş bir yelpazeye yayılmış olup tüm sebepler bu piyasayı canlandırmaktadır. Her birinin ayrı ayrı etki alanları olmakla beraber ortak nokta hurda fiyatlarını etkileyişleri üzerine olmuştur. Hurda fiyatları lmb üzerinde belirlenirken etkileri;

  • Metal arz talep dengesi
  • Yakıt fiyatları
  • İthalat maliyetleri
  • Ham madde fiyatları şeklinde olmaktadır. Tüm bu durumlar doğrudan hurda piyasasına etki etmektedir.

Kırklareli hurdacı olarak değerli müşterilerimizin büyük tonajlı olan hurdalarını piyasa değerinde alarak hem çevre kirliliğinin önüne geçmiş oluyoruz hem de ülke ekonomisine katkı sağlamış oluyoruz. Düzenli olarak fabrikalarınızdan çıkan hurdalar olsun inşaat sektörü hurdaları olsun ağır makine hurdaları olsun kurumumuz sizlere destek verecek potansiyele sahiptir. Hurdacı Burada sitesine giriş yaparak detaylı bilgi alabilirsiniz.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!