Hisse ve Halka Arz Haberleri İçin Finanstaksi

featured

 

2017 yılında kurulan Finanstaksi “öndeki parayı takip edelim” sloganıyla yola çıkmış ve zorlu ekonomik koşullarda birikimlerini yönetmek isteyen, uygun koşullarda kredi çekmeyi amaçlayan ve finansal koşullarda bilgi edinmek isteyen kişiler için rehber niteliğinde içerikler hazırlamıştır. Borsa ve yatırım alanına özel ihtimam gösteren site, hisse haberleri ve halka arz haberleri noktasında da okuyucularını bilgilendirmektedir.

Finanstaksi Halka Arzlarda Bilgilendiriyor

Halka arz olacak şirketlerin hisse kodlarından talep toplama tarihlerine, halka arz edilecek lot sayısından arz fiyatına ve dağıtım yöntemine kadar (eşit mi oransal mı) her türlü detaylı bilgi Finanstaksi borsa ve yatırım kategorisi altında okuyucular ile buluşturulmaktadır.

Hisselerin halka arzından önce onaylı izahnameleri detaylı şekilde incelenerek iskontolu fiyat olup olmadığı; şirketin FK’sının ne durumda olduğu, borç ve bilanço bilgilerine dair ayrıntılar sitenin önemle üstünde durduğu noktalar arasında yer alıyor.

FED Toplantı Tarihleri İçin Finanstaksi

Finanstaksi ayrıca küresel ekonomiyi doğrudan etkileyen merkez bankalarının faiz kararlarına yönelik de detaylı haberler yapıyor. Bu kapsamda FED ve AMB gibi dünyanın en önemli merkez bankalarının toplantı tarihleri ile toplantılardan çıkan faiz kararları sitede yer alıyor.

FED toplantı tarihleri 2023 içeriği ile Türkiye’de en önce; ABD Merkez Bankası’nın 2023 yılında gerçekleştireceği toplantıların tarihlerini duyuran haber sitesi Finanstaksi olmuştur. Alanında güvenilir ve doğru haber yapma gayretinde olan Finanstaksi, okuyucularını objektif olarak bilgilendirmektedir.

Ekonomi ve finans haberlerine olduğu gibi borsa haberlerine de herhangi bir yorum katmaksızın saf bilgiyi okuyucuları ile buluşturma gayretindeki Finanstaksi, uzun yıllar boyunca edindiği takipçi kitlesini de bu sayede sağlamanın haklı gururunu yaşamaktadır.

Altın ve gümüş fiyatları ile ilgili olarak, emtia fiyatlarının geleceğine yönelik ve dahi dünya ekonomisi hakkında detaylı bilgilerin yer aldığı Finanstaksi, güncel ve doğru ekonomi haberleri ile alanında fark yaratmaya devam ediyor.

 

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!