Hip-hop Dünyasının Yeni Yıldızı; Siyesbi

featured

Hip-Hop Dünyasında her geçen gün genç bir yetenek keşfediliyor. Yıldızı parlayan bu genç yetenekler çok büyük kitlelere hitap edebilmeyi başarabilen ve genç yaşına çok önemli bir kariyer sığdıran isimler olarak karşımıza çıkıyor. Hip-Hop dünyasının parlayan yıldızlarından biri olarak Siyesbi son dönemlerde adından sıkça söz ettiriyor. Sadece bir rap sanatçısı olarak kalmayıp farklı yetenekleri ve başarıları ile birlikte bu genç yaşında çok güzel adımlar attığını bize ne anlatıyor.

Siyesbi 16 Nisan 2001 yılında Muğla Fethiye’de dünyaya geliyor. Müziğe karşı olan ilgi ve yeteneğini çok genç yaşlarda fark ederek şarkı sözleri yazmaya başlıyor. Henüz 14 yaşına geldiğinde ilk rap müzik kaydını alarak bu dünyaya profesyonel bir adım atıyor. Bugün sahip olduğu başarıyı aslında hem rap müziğe karşı olan yeteneğine ve çok büyük ilgisine bağlıyor. Hem de Hip-Hop müziğin her kolunda yıllarca büyük uğraşlar vererek çok çalıştığını anlatıyor.

Rap müziğe karşı olan tutkusu onun eğitim hayatına ara vermesine engel olmuyor. Siyesbi Aydın Adnan Menderes Üniversitesi muhasebe bölümünden mezun olarak aslında girişimci ruhunu destekleyen adımlar atıyor.  18 yaşında Siyesbiline isimli bir Hip-Hop stüdyosu kuruyor. Bu stüdyoda kendi çalışmaları ile birlikte birçok sanatçının albümüne imza atarak prodüktör kimliğine de kavuşuyor. Birçok farklı yeteneği başarılar ile taçlandıran genç isim bugün hayranlarından çok büyük bir ilgi görüyor.

Twitter: https://twitter.com/siyesbionline/

instagram: https://www.instagram.com/siyesbionline/

spotify: https://open.spotify.com/artist/1XQsFiCKUKZuTNvh02L0mY

youtube: https://www.youtube.com/c/Siyesbi

Tiktok: https://www.tiktok.com/@siyesbionline

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!