Hikmet Karaman, Liberty’ye yaptığı açıklamada

featured

 

“Pedro’nun çok önemli özellikleri var. Ortayı arkasına koyuyor, topu koruyor, dar alanlarda topu yakalıyor, ortanın arkasından koşuyor ve topu geri alıyor. Pedro’nun daha iyi oynayacağını düşünüyorum. Dikkat edin, şutu çok iyi. farklı, sert vurmuyor, köşeyi yumuşatıyor. Aslında bu yüzden akıllıca bir hamle yaptığını göstermek için parmağını şakağına koydu ve “Bu akıllıca bir hamle” dedi. Fenerbahçe için açık bir avantaj olurdu. “Dedi.

Belçikalı golcü Karaman’ın transferini değerlendirirken; “Ama bence bu yıl Fenerbahçe için en önemli transfer Balsuhai. Bana kıyasla çok iyi bir oyuncu. Fenerbahçe durdu ve suvbet en iyi şutu yaptı. Maalesef biz Türk futbolunu böyle görüyoruz. Gol yediği için çok eleştirildi. Ancak Beşiktaş’ta 14 gol attı ve beş asist yaptı. biraz mı Çok gol kaçırdı. Ancak, en önemli şey kendinizi konumlandırmaktır. Fenerbahçe eğlendi. ” sözlerini söylüyor.

NEF Vakfı’nın Büyük Taarruz’un 100. yılı münasebetiyle düzenlediği, Türk milletinin kazandığı ve bir milletin yeniden doğduğu ultramaraton sona erdi. 295 km Ultramaraton Afyon Koşusu Kocatepe İzmir’e 6 gün sonra.

30 Ağustos’ta Afyon Kocatepe anıtında bir ülkede geleneksel birinci dünya zaferi planlandı Parkurda Eşsiz Zafer Ultra Maratonu başlıyor. 295 kilometrelik suvbet giriş Zafer Ultra Maratonu’nun güzergahı Büyük Taarruz, Afyon-Kocatepe, Kütahya-Dumlupınar, Manisa-Salihli, Turgutlu etaplarında düzenleniyor. Yarışmanın finali İzmir’de gerçekleşti. İnciraltı parkurunda toplam 260 sporcu bir araya geldi. Startın ardından sporcular Cumhuriyet Meydanı’ndaki yarışı tamamladı.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!