hhaftasında Galatasaray

featured

 

yarın saat 20:00’de Kadir Özgü Belediye Stadı’nda Kayserispor ile karşılaşacak. Ligin geri kalan haftalarında İstanbul’dan gelen ekip 17 puan topladı ve 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle ortalama 6. sırada yer aldı. Beklemede. Kayseri temsilcisi ise 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 13 puanla 8. sırada bulunuyor. Son haftasını MR olarak geçiren Galatasaray, ligde kaldığı yerden devam etmek istiyor.

53 toplantı

Kayserispor ile Galatasaray, Süper Lig tarihinde  52 kez karşı karşıya geldi. Cimbom yukarıdaki müsabakalarda  32 kez saha birinciliği elde ederken, Kayseri takımı rakibini favorisen 4 kez mağlup etmeyi başardı. 16 maçta  kazanan  çıkmadı. Karşılaşmada Kayserispor, Aslan’ın 113 golüne 42 golle karşılık verdi.

Kayserispor, sezonun ilk yarısında Kayseri’de oynanan maçı 3-0 kazanırken, İstanbul’daki turnuva 1-1 sona erdi.

Galatasaray, 2015/16 sezonunda İstanbul’da Kayserispor’a karşı ligin en sıradışı 6-0 galibiyetini perçinledi.

Galatasaray önde gidiyor

Galatasaray bu kez Süper Lig’de 5 deplasman maçına çıktı. Bu alanda lider olan sarı-kırmızılı ekip, 3 galibiyet ve 2 beraberlik ile 11 puan topladı. Aslan düşmanın favorisen giriş ağlarını 5 kez kaldırırken kalesinde 2 kapı gördü. En son “Chimbom”, “Adana Demirspor” ile uzun sahada mücadele etti ve sahadan golsüz berabere ayrıldı.

6 maç yenilmezlik

La Liga’nın ikinci haftasında evinde Giresunspor’a mağlup olan Galatasaray, yenilgiye uğramadı.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!