Hem de taktik olarak Türk futboluna ve uluslararası arenaya sunmak istiyoruz

featured

 

Beşiktaş’ın 7. dakikasında Larin ceza sahası içinde Novak’tan kurtulmaya çalışırken top bir Fenerbahçeli oyuncunun eline çarptı ve hakem Arda Kardeşler penaltı kullandı. Topun başındaki Michy Batshuayi yuvarlak direğe nişan aldı. Forum, Premier Lig’de aldığı son iki penaltı nedeniyle pole pozisyonundan dönen Belçikalı yıldıza tepki gösterdi. “Bavullarınızı toplamanın zamanı geldi…” dedi.

Doğruca soyunma odasına git!

Performansıyla eleştirilen Batshuayi, 62. dakikada yerini Nkudu’ya bıraktı. Ayrılırken ıslık çalan Belçikalı futbolcu kulübe gitmedi, doğruca soyunma odasına gitti. (sabah)

Antrenman kulüp tesislerinde basına kapalı olarak gerçekleştirildi ve 1 saat 30 dakika sürdü. Antrenmana ısınma egzersizleri ile melbet devam edin ve top dayanıklılık antrenmanı ile devam edin. Arkalarından sert pas veren kırmızı-beyazlılar, ilk yarıda ikili kale maçı yaptı. Kasımpaşa’da 90 dakika forma giyen sporcu makyaj yaptı. Yarınki antrenmanda takım maça hazırlanmaya devam edecek.

Demir Grup Sivasspor ile Aytemiz Alanyaspor, 11 Mayıs Çarşamba günü saat 20:30’da Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek.

Toto Süper Lig’in 36. haftasında Medipol Başakşehir, evinde Galatasaray ile 0-0 berabere kaldı. Başakşehir teknik direktörü Erdinç Sözer, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, “Genel olarak oyundan memnunuz. Oyun felsefemizi sahaya da yansıttık. Takımı bundan dolayı tebrik etmek lazım. Oyundan memnunuz. İstediğimiz sonucu bulamadık.Biz forvet oynadığımızda pozisyon yaptı.Galatasaray çok güçlü bir takım ve ona saygı duyuyoruz.Ama maçı kazanmak için 3-0, 4–0 oynamak zorundayız. Maçı kazandık. 0-0 berabere bitti.Biz kendi oyunumuzdan keyif aldık.Haftalarca, aylarca istediğimiz oyun için çalıştık.Oyuncularımızı kutlamamız gerekiyordu.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!