Harley Davidson Yelek Modelleri  

Ceketlerin yanı sıra en sevilen kış kombinlerinden biri de yeleklerdir. Ceket altına dikilmiş kolsuz yelek modelleri ile birlikte çok daha farklı tasarımlar özellikle motorcular için hayat kurtarmaktadır.

featured

Ceketlerin yanı sıra en sevilen kış kombinlerinden biri de yeleklerdir. Ceket altına dikilmiş kolsuz yelek modelleri ile birlikte çok daha farklı tasarımlar özellikle motorcular için hayat kurtarmaktadır. Harley Davidson yelek, kolsuz tasarımıyla motor üzerinde sizi mükemmel korumaktadır. Ve bu modeller aynı zamanda günlük kullanımda da başarılı olmaktadır.  Hal böyle olunca günlük hayatınızın her anında Harley Davidson yelek modelleri arasından seçim yapabilirsiniz, tarzınıza ve isteklerinize uygun bir yelek modeli seçmeden önce karar vermeniz gereken bazı özellikler vardır. Bir yelekden ne istediğinizi netleştirdikten sonra ideal seçimleri yapabilirsiniz.

Şişme modeller genellikle erkek yelekleri kategorisinde popülerdir. şişme yelekler iplik veya tüyden yapılır. Büyük bir kısmını tüylerin oluşturduğu şişme ceketler, soğuk dış hava ile vücut arasında sağlam bir bariyer görevi görür. Şişme yelek modellerinin düğümlü tasarımı, farklı giyim tarzları ile eşleştirilebilir.

Sportif, bohem tarzlar için tercih edilebildiği gibi, kışın yanı sıra özellikle yaz aylarında takım elbise sevenler için yapılan modeller de bulunuyor. Erkek yazlık yelek kategorisindeki ürünler diğer modellerden farklı olarak daha ince malzemeden üretilmektedir. Bu sayede yaz aylarında erkek hırkalarına tercih edilebilir. İlkbahar ve yaz için özel olarak üretilen Harley Davidson online shop yeleklerin diğer modellerden farklı olduğu bir diğer nokta ise yaka özellikleridir.

Harley Davidson Yelek Fiyatları

Erkek Harley Davidson yelek fiyatları kumaşın kalitesine göre değişmektedir. Harley Davidson, farklı  yüzlerce  yelek modeli sunuyor. Söz konusu yeleğin fiyat aralığı oldukça geniştir. Siparişinizi vermeden önce net bir fiyat aralığınız varsa sınırlı arama avantajından yararlanabilirsiniz.

Yelek seçimini isteklerinize göre sınırlandırmak için arama kısmından;  beden, fiyat, malzeme, yaka, doku  renk gibi seçimler yapabilirsiniz. Bahsedilen seçenekleri listeledikten sonra ihtiyacınıza uygun yelek modellerini kolayca inceleyebilirsiniz. Ardından beğendiğiniz Harley Davidson Yelek seçip kısa sürede sipariş verebilirsiniz.

Kaynak: https://www.harleydavidsonshop.com.tr/yelek

 

 

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!