Güvenli ve Isı Yalıtımı Bulunan Halıfleks Modeller

featured

 

 

 

Son yıllarda birçok ekonomik maliyetlere göre tercih edilen ve kullanılan, çeşitli sektörlere göre işletmelerde kullanımı yaygın olan birbirinden farklı halıfleks modeller, renk çeşitliliğinden tutun da birbirinden farklı duvardan duvara modelleriyle ünlüdür. Zeminlerin örtüsü olarak bilinen ve zemin döşemesi yerine direkt olarak halıfleks kullanımı günümüzde zeminleri tamamen sarmasıyla bilinir, tercih edilir.

 

Pek çok açıdan günümüzde tercih durumu olan haliflekss halılar, birbirinden farklı amaçlarla genellikle birçok alanda kullanılır. Halıfleks ürünlerini zemin döşemelerinde çoğu zaman cami ve benzeri yerlerde, medreselerde ya da yurt gibi kurumlarda görmekteyiz. Son dönemlerde ise daha çok ofis gibi alanlarda, renkli, desenli, özel dokuya sahip şekilde pek çok modellerini görüntüleyebilirsiniz. Son derece dokunulduğunda ya da ayağınızda bastığınızda da hoş bir his yaratarak yüzeyde yürümenizde güvenli bir ortam yaratır.

 

Güvenlik açısından çıplak zeminlere, ıslak zeminlere göre birçok açıdan değerlendirildiğinde gerçekten de yumuşak ve kaymaz bir özellik taşır. Bu sayede de ısı güvenli bir ortamı sizlere sunacak olan bu ürünlerde bulunduğu ortama göre yüksek katma değer katacağından da emin olabilirsiniz.

 

Son yıllarda güvenlik açısından da çokça tercih edilen halıfleksler, ofislerde iş kazalarının önüne geçmek için kullanılıyor. Güvenlik konusunda halı olarak en iyi güvenliği sağlayan zemin döşemesi olarak bilinir. Sert zeminler veya çoğu zaman ıslak zeminlerde doğrudan kaygan olması gibi tehlikelerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Ancak bu halıfleks modellerdeki ürünler, her zaman sizlere ortamda en iyi yürüme koşullarını sağlayarak herhangi bir şekilde düşme, kayma ya da benzer bir tehlikeyi absorbe edecek şekilde ortam verir. Sizlerde verimli kullanım açısından da bu tip bir ürünü en iyi şekilde tercih edebilirsiniz.

 

Isı Yalıtım İçin Halıfleksler

 

Zeminde doğrudan kaplama gibi döşemesi yapılan halıflekslerin birçoğu duvardan duvara döşeme ile gerçekleştiriliyor. Bu sayede ses emici özelliği, güvenlik açısından her yerde halı döşemesi olması gibi özellikler ile kaza ihtimalini de önlemek adına tercih edebileceğiniz bir üründür. Ayrıca ısı yalıtımı gibi konularda da kış aylarında insanların iç ortamlarda bulundukları ısıyı kaybetmek istememelerine yardımcı oluyor.

 

Isı yalıtımı düşüncesine göre tercih edebileceğiniz bu tip haliflekss ürünlerinde halılar, döşenmiş ortamdaki ısıyı olabildiğince içeride tutmaya çalışır. Ortalama %15 oranında bir enerji tasarrufu verecek nitelikte olan döşeme halılarla beraber birbirinden farklı mekanlarda zeminden ısının kaybıyla ilgili kaygıyı ortadan kaldırır, en iyi şekilde de %15 oranında enerji tasarrufuyla beraber ısıyı bir nevi korumuş olabilirsiniz.

 

Kaliteli modelleriyle beraber günümüzde pek çok tercih edilebilir türlerde halıfleksler bulunur. Normal şartlarda ses emici özelliğinden tutun da güvenlik, ısı yalıtım veya sağlık gibi konularda da çoğu zaman tercih ediliyor. Buna göre seçip satın alacağınız bu ürünlerde aradığınız ne varsa doğru adresler ile bulabilirsiniz. En iyi ürünleri satın alır, desen veya renk seçimlerinde de zevkinize göre döşeme yaptırmasını bu sayede başarabilirsiniz.

 

Karo halı ya da halıfleks modeller sayesinde halı yüzeyleri üzerinde duvardan duvara şekilde modeller tercih edebilirsiniz. Tamamıyla sağlıklı ve temiz bir ortam yaratmak adına zeminde değil de doğrudan ofis içerisinde halıfleks üzerinde bulunmak, her zaman ofisin daha temiz olmasını sağlayacaktır. Böylelikle temizlik noktasında da sadece süpürge ile beraber temizlik yapmak, genel olarak seçim yapacağınız halı fleks modellerde de rahat bir kullanımı sizlere verecektir.

 

Genel olarak birbirinden farklı modellerde hem renk hem de desen seçimleri yapacağınız halıfleks modellerin ofis içerisinde daha estetik bir görünüm kazandırdığından bahsetmek mümkündür. Son derece basit, hassas ve kaliteli bir seçim yapacağınız dekoratif tercihlerde düz renkler yerine doğrudan desen, doku ve konforun birlikte olduğu şekilde hissiyatı da yaşarsınız.

 

 

 

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!