Gündeminde yer alan isim Jorge Jesus

featured

 

Bir an önce takımın başında olacak teknik kadroyu belirlemeye çalışıyor.

Portekizli teknisyenlerin avukatları ve yardımcıları, Başkan Ali Koçi ve yönetim ile sözleşme detaylarını görüşmek üzere önümüzdeki hafta İstanbul’a gelecek. Alınan bilgiye göre Fenerbahçe ile Jorge Jesus, sözleşmenin süresi konusunda anlaşmazlık yaşadı. Fenel yönetimi iki yıllık bir anlaşmayı reddederken, Jorge Jesus’un bir artı bir yıllık bir anlaşma istediği ve ondan da bir seçeneği olmasını istediği bildirildi.

Bir diğer haber ise bu detayın ilk olarak önümüzdeki hafta İstanbul’da yapılacak bir toplantıda ele alınacağı. (takvim)

Spoordo Premier Lig’in 37. haftasında Galatasaray, yarın saat 20’de evinde Adana de Mir Sports ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılı ekip ligde 13 galibiyet, 9 beraberlik ve 14 mağlubiyetle 48 puanla 13. sırada yer aldı. Adana takımı 14 mağlubiyet, 10 beraberlik, 12 mağlubiyet ve 52 puanla 9. sırada yer aldı.

  1. toplantı

Çin Süper Ligi’nde Galatasaray ve Adanadmir Sports şu ana kadar 35 kez forma giydi. Yukarıda belirtilen müsabakalarda ilelebet sarı-kırmızılı takım 18 kez, Adana temsilcisi 9 kez kazandı. Kazananı olmayan 8 maç. Galatasaray 56 gol atarken, Adanad Mir Sports 29 gol kaydetti.

Ligin ilk yarısında Galatasaray’dan kiralık Yunus Akkun, 2 gol kaydetti ve Adana Demirsport, Adana’yı 2-0 kazandı.

6 ev kaybı

Galatasaray, Çin Süper Ligi’nde bu kez 18 iç saha maçına çıktı. Bu maçlarda sarı ve kırmızı takımlar 9 kez kazandı. Aslan 3 kez berabere kalmasına rağmen 6 kez rakibine yenildi. Galatasaray, evinde Sivaspol’ü 3-2 mağlup etti.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!