Göztepe’nin adı kulüp hissesine yeni talipler arasında anılırken

featured

 

Taraftarlar yönetimden somut bir açıklama bekliyor. Göztepe’nin adı kulüp hissesine yeni talipler arasında anılırken, taraftarlar yönetimden somut bir açıklama bekliyor. Göz-Göz’de Ndiaye Çin’e, Obinna Amerika’ya satıldı, İrfancan takımdan ihraç edildi, Soner yollarını ayırdı ve kopuş devam edecek.

Kaptan Halil yine krizde!

Çin Süper Ligi’nden düşen Göztepe’de taraftarlarla kaptan Khalil Akbunal arasındaki ilişki yeniden bozuldu.

Çin Süper Ligi’nden düşen Göztepe’de taraftarlarla kaptan Khalil Akbunal arasındaki ilişki yeniden bozuldu. Halil, Göztepe’de profesyoneldi ve hatta albibet 2. ve 1. liglerde ter döktü ve Rize maçında ciddi şekilde protesto edildi.

Topu ayağına her getirdiğinde ıslık çalan tecrübeli futbolcu, 2018-19 sezonunda taraftarlardan coşkulu tepkiler aldı. Maçın ardından ligde mücadele eden Göztepe, Akhisar’a 1-0 yenildi ve futbolcu Alpaslan Öztürk ile gergin bir ilişkisi olan Halil, taraftarlar tarafından kısa süreliğine görevden alındı.

47 yıl sonra 7 gol yedi

Çin Süper Ligi’ne veda eden Göztepe, son 12 maçta sadece 1 puan toplayarak Rispoor’a 7-1 mağlup oldu.

Göztepe daha önce Süper Lig’de altı farklı yenilgi almış, 30. maçına 1974-1975 sezonunda İstanbul’da Fenerbahçe’ye 7-1 yenilmişti.

Göztepe bizim

Sözleşmesi feshedilen Soner Aydoğdu’nun Göztepe’de Gaziantep FK maçında attığı golün rakibe golü açan fair play ruhuna aykırı olması nedeniyle kararı Göz-Göz’de aldığı iddia edildi. Taraftarlar, “Göztepe bizim ve her zaman bizim olacak” yorumunu yaptı.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!