Geç katılan ama aynı zamanda çok katkı sağlayan

featured

 

Bakasetas ve Djaniny.Marek Hamsik’i anlatmaya gerek yok.Harika bir takımımız var.Oynamayan Murat Jem (Murat Cem) büyük bir kahraman, büyük bir dahi. alt yapıda olmasına rağmen Yunus Mali harika bir karakter.Hepsine isim vermek istemem demek ama benimkileri çok seviyorum yine. sonu. Görüyorsun izliyorsun. Yine terleyen herkese teşekkür etmek istiyoruz” dedi.

“Taraftarlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum”

Bordo Mavili taraftarlara teşekkür eden Köybaşı, “Taraftarlarımıza sonsuz şükranlarımızı sunmak istiyorum. İsteseler de istemeseler de ülke genelindeki Trabzonspor spor camiasına selam olsun. En iyisini hak ediyorlar. Devam etsinler. doya doya yaşa.hepimiz onların sevincine ortak olalım.dediğiniz gibi başarı yeni başarılar ve sorumluluklar getirir. sanırım bu sorumlulukları kendimiz de alabiliriz. gelişmeye devam etmek zorundayız. orada duramayız. . Bence çok önemli. Denemek ve geliştirmek bence çok değerli” dedi.

Spor Toto Premier Lig takımlarından Göztepe, ligin bitimine 5 hafta kala matematiksel olarak küme düşme garantisi veriyor. Benim matadorbet dönemimde istikrarsız olan sarı-kırmızılı oyuncular özellikle evlerinde istediklerini alamadılar.

19 maçta 4 galibiyet ve 2 beraberlik alan İzmir temsilcisi, 13 maçta rakibine boyun eğdi. Göztepe iç saha maçlarında 18, kalesinde 34 gol kaydetti. Göztepe iç saha avantajını kullanamayan ve geçen hafta 14 puanla Yeni Malatyaspor’un 12 puan gerisinde, evinde en az sayıya sahip takım konumunda bulunuyor.

Spor Toto Premier Lig’de Fraport TAV Antalyasport, deplasmanda Kasımpaşa’yı 4-2 yenerek yenilmezlik serisini 15 maça çıkardı. Akdeniz Takımı ligi 58 puanla 37. sırada tamamladı.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!