Furkan Gök, orta oyuncu Ali Onur Edis

featured

 

Libero Onur Altınkaya, Yeni Kızıltepespor’dan pasör çaprazı Michal Filip, orta oyuncu İbrahim Emet, libero Alperay Demirciler, Afyon Belediyespor’dan pasör çaprazı Yusuf Eken, Halkbank Spor Kulübünden smaçör Abdullah Çam, Solhan Spor’dan smaçör Branimir Grozdanov, Ziraat Bankası’ndan orta oyuncu Ahmet Samet Baltacı ve Al Jazira Sport Club takımında smaçör Lan Lereshchenko’yu ekibine kattı. Develi Belediyespor, iç transferde ise Berkan Eryüz ile tekrardan anlaştı.

Altyapısından yetiştiği Altay’da 18 yıl aralıksız forma giydikten sonrasında futbol kariyerinin son yılını 1983-84 sezonunda Galatasaray ‘da geçiren Mustafa Denizli, 19 yaşındaki Kazımcan’ın transferiyle transferiyle ilgili, “Fazlaca güzel bir şey Kazım ve kulüp adına. Kulübün konumu göz önüne alındığında Kazym’in ayrılmak zorunda kalması üzücü. Aksi takdirde, Kazym için harika bir zamandı.”

Umut’un milli takım formasını giyen sol bek Kazımcan Karataş’ın Süper Lig’de yıldızını Altay formasıyla parlatmasına bahsi geçen Teknik Direktör Mustafa Denizli, “Çalışkan ve istikrarlı dipbet bir karakter olduğunu biliyorum. . hem sahada hem dışarıda. Oynamaya başladığından beri hep kendini geliştirdi. “Ben kendim olmak istiyorum” diyen gençler var. “Yapacağım” diyen Kazym, bu mesajı veren oyunculardan biriydi. Umarım çok başarılıdır. Bu sevinci hissetti ve kulübe yaptığı katkı onu başarılı kıldı. Bunun sorumluluğu, Khajim’i Altay’dan ayrılmaya zorlayanlara aittir.” Türk futbolunun efsaneleşmiş isimlerinden Mustafa Denizli, genç futbolcunun A Ulusal Ekip düzeyine çıkacak kapasitede bulunduğunu sözlerine ekledi.

Mustafa Köprülü-DHA

Spor Toto Süper Lig takımlarından Medipol Başakşehir yeni sürem hazırlıklarını Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Tesisleri’nde yapmış olduğu çalışmalarla sürdürüyor. Futbolcular Teknik Direktör Emre Belözoğlu yönetiminde günde çift antrenmanla yeni sezona hazırlanıyor.

 

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!