Foto Aksesuar Hizmetleri

Dünyada gerçekleşen dijital devrim sayesinde teknoloji ve teknolojik ürünler gelişerek, hayatımızın her alanında üstün özelliklerle karşımıza çıkan yenilikler sunuyor. Her gün yeni bir sistem gelişiyor ve buna bağlı olarak cihazlar, uygulamalar tasarımlar oluşuyor. Teknoloji dünyasının tüm yeniliklerini fotoaksesuar.com sizlere sunuyor. Kamera sitemleri, aksesuarları, birbirinden farklı ve özellikli drone modelleri, aksesuarları ve teknolojik tüm ürünler konusunda, kapsamlı olarak hizmet veriyor. Teknolojik tüm ürünlerin ithalatını gerçekleştiren firma, online olarak satışını gerçekleştiriyor. Türkiye satışından sorumlu olduğu markalar dışında da hizmet veren firma, teknolojik tüm ürün ve markalarının satışını da online olarak sunuyor. Etbise kayıtlı olan sitede güvenli ve garantili satış yapılıyor.

Fotoğraf ve video konularında tüm marka ve aksesuarlarıyla hizmet veren firmada destekleyici sistemlerinde satışı bulunuyor. Işık, ses, filtre, aksesuarlar ve drone sistemleri, zengin çeşit alternatifleriyle satışa sunuluyor.

Gelişen Drone Teknolojisi

Mini 2 modeline alternatif olarak geliştirilen dji mini 3 pro drone kamera özellikleri ve uçuş zamanı konularında üstün farklar içeriyor. Boyut ve hafiflik avantajı sunan yeni model, kompakt özellik sergiliyor. Hafifliği ile dikkat çeken model 250 gramlık ağırlığıyla üstün manevra gücü sağlarken, yasal yükümlülüklerden de kurtarıyor. Her yöne hareket eden ekstra sensörleriyle, tüm otonom modlara uyum sağlıyor. Katlanınca cebe sığabilen minimize hali, kompakt avantaj sağlıyor.

Kamera sisteminin 900 dönebilme özelliği yatay ve dikey çekim imkânı sağlıyor. 1/1,3 sensör özelliği bulunan yeni modelde 4k çözünürlük ve 60 fps video çekimi yapılabiliyor. Model özellikleri içinde 48 MP çözünürlükle çekim yapılıyor. Düşük ışık ortamlarında f/1,7 diyafram açıklığı özelliğiyle yüksek çekim kalitesi yaratıyor. Etkileyici ve üstün özelliklerle üretilen yeni modelde farklı otonom uçuş modları yer alıyor.

  • Hareketli nesne takibi
  • Duran nesne etrafında dönebilme
  • Belirlenen rota dâhilinde uçabilme özelliği
  • Çarpışmaları engelleme
  • 34 dakika uçuş süresi ve ek batarya ile 47 dakikaya ulaşım

Mini pro2 modeline alternatif olarak çıkan yeni modelin üstün ve etkileyici özellikleri drone piyasasını fazlasıyla heyecanlandırıyor.

Ekstra avantaj olarak sunulan bir diğer özellik ise 5,5’’ ekrana sahip DJI RC uzaktan kumanda ile yönetim imkânı. Uzaktan kumanda sistemi drone kullanımı için akıllı telefona ihtiyaç duyulmuyor. 8-bit renk desteği bulunuyor ve üç eksenli sensörler, üç farklı yön engellerinden kaçabilme özellikleri sunuyor. RC kontrolcü ile 5,5’’ ekran özelliği sayesinde 700nit parlaklık seviyesine çıkılabiliyor. Bu özellik standart versiyonunda bulunmuyor. Opsiyonel olarak sunuluyor.

Dji mini 3 modeli, mini 2 modeline göre birçok üstün özellik sunuyor. Dji mini 3 pro drone fiyatı ve özellikleri açısından mini 2 pro modeline göre daha üstün performans ve fiyat farkı sunuyor. Avantajları ve fiyatının değerlendirilmesini kullanıcılar daha iyi yapacaklardır.

Dji Mini 3 Aksesuar Özellikleri

Drone kullanımının verimini artıran, kullanım güvenliği sağlayan, ekstra özellikler eklenmesiyle farklı avantajlar sunan, gelişkin özellikli drone aksesuarları bulunuyor. Bu aksesuarlar done kullanımı sırasında yaralanmaları, kazaları önleyici özellikler içerdiğinden birçok kullanıcı tarafından tercih ediliyor. Performans artırıcı özellikler yanı sıra farklı uçuş modları, akıllı telefon yerine geçen sistemler ve teknolojik destek sağlayan ekstra sistemlerin eklenebilmesi, aksesuarlarla kolaylıkla sağlanıyor. Drone iniş pedleri gibi sistem koruyucu ve cihaz ömrünü uzatmaya yarayan birbirinden farklı özellikler sunan aksesuarlar satılıyor.

2000 yılından beri ithalat ve distribütörlük yapan fotoaksesuar.com tüm teknolojik ürünlerin online satışını gerçekleştiriyor. Gelişen teknolojiyi yakından takip ederek en yeni sistemlerin ithalatını yapıp dünyayla aynı anda satışa sunuyor.

Teknolojiyi ve teknolojik ürünleri kaçırmayın sizde yakından takip edin.

 

 

 

 

 

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!