Fivem Vds

Fivem vds Windows 2012 R2 işletim sistemi ile masaüstünden uzaktan yönetilebilen bir sunucudur.

featured

Fivem vds Windows 2012 R2 işletim sistemi ile masaüstünden uzaktan yönetilebilen bir sunucudur. Bu sunucu sayesinde oyunlarınızın keyfini daha iyi alabilirsiniz. Bu sunucuyu kurduktan sonra sınırsız bir şekilde oyun oynayabilirsiniz. Ayrıca sunucunun yanında mikrotik korumada alabilirsiniz. Mikrotik koruma sizi kötü niyetli oyuncuların saldırılarından koruyacaktır. Böylelikle oyunlarınızı daha güvenilir bir şekilde oynayabilirsiniz. Mikrotik koruma pakete dahil değildir.

Mikrotik korumayı aldığınızda paket dışında ekstra bir ücret ödemeniz gerekiyor. Bu oyun sunucusunu satın alarak hem daha hızlı bir şekilde oyunlar oynayabilir hem de mikrotik koruma ile oyunlarınızı çeşitli saldırılardan koruyabilirsiniz.

Fivem Vds Paketleri

Fivem vds Paketlerin siteye girdiğinizde detaylı bir şekilde inceleyebileceksiniz. Her paketin altında o pakete ait özellikler ve fiyatı yer alır. Paketin altında yer alan sipariş ver butonuna basarak seçtiğiniz paketi alabilirsiniz.

Paketlerde genellikle yüksek RAM özelliği yüksek disk özelliği ve limitsiz internet trafik özelliği bulunur. Bu paketlerden herhangi birini satın aldığınızda bu gibi özelliklere sahip olabileceksiniz. Paketleri satın almak için siteye üye olmanız gerekiyor. Üye olduktan sonra dilediğiniz paketi seçip sepetinize ekleyebilirsiniz.

Sepete ekledikten sonra ödeme yönteminizi seçerek ödemenizi yapıp satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bu paketlerden herhangi birini satın aldığınızda bu paketlerin yanında mikrotik korumada satın alabiliyorsunuz. Paketler hakkında çok daha detaylı bilgiye sahip olmak için https://ilinerteknoloji.com/gta5fivem.php adresine giriş yapmanız yeterli olacaktır.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!