FIVB Dünya Şampiyonası çeyrek finallerinde İtalya-Çin ve Brezilya-Japonya  olacak

featured

 

La Nazione gazetesine verdiği demeçte, Galatasaray’dan Pisa’nın İtalya takımına kiralanan Olympio Morutan’ın teknik direktörü Gigi Becali, La Nazione gazetesine verdiği demeçte. Yeni takımında 11. sıraya yükselmek için mücadele eden Morutan’ın zamana ihtiyacı olduğunu söyleyen Becali, “Sabır gösterirseniz takımın kilit oyuncusu olacak. Morutan, Pisa’da sahabet beklendiği gibi performans gösterecek. “Genç bir oyuncu ve sabırlı olması gerekiyor.

İTALYANCA ÖĞRENİN

Morutan’ın geçen yıl Galatasaray formasıyla sezona iyi bir başlangıç ​​yaptığını ancak çeşitli nedenlerle tam anlamıyla parlayamadığının altını çizen Becali, “Pisa onun için yeni bir başlangıç. İtalyanca öğreniyor. Marin ve Rus ona yardım eder. Bu kademeli olarak istenen performansı verecektir. Pisa ona güveniyor ve Romanya milli takımı onu bekliyor.”

“GERİ DÖNECEĞİNİ zannetmiyorum

Pisa’nın Morutan’ın geri çağrılmasını satın alma hakkına sahabet giriş sahip olduğunu kaydeden Becali, “Önemli biri olacağını düşünüyorum” dedi. Özellikle Ocak ayından sonra Pisa’da oyuncu olmak. Türkiye’ye döneceğini sanmıyorum” dedi.

2 BANDAJLI 1 GOL

Transfermarkt’a göre, piyasa değeri 3.5 milyon Euro olan Olimpio Morutsan, Pisa formasıyla sekiz maçta forma giydi. Bu maçlarda Rumen  bir gol attı ve iki  asist yaptı.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!