Fiat Otomobil Severlere Kampanyalı Fiyatlar Sunmaya Devam Ediyor!

featured

 

Fiat S.p.A, Giovanni Agnelli tarafından 11 Temmuz 1899 tarihinde Kuzey İtalya’da Torino’da kurulmuş olan finansal ve endüstriyel grup, otomobil üretmektedir. Dünya çapında en büyük endüstriyel ve otomobil grupları arasında yerini almış durumdadır. Fiat adını ise Fabricia İtaliana Automobili Torino kelimelerinin baş harflerinin bir araya getirilmesinden almaktadır.

Fiat’ın bünyesinde Ferrari, Chrysler, Yamaha Motor Company, Alfa Romeo, Jeep, Iveco, Maserati, Dodge ve Lancia gibi pek çok marka yer almaktadır. Diğer bir anlamıyla Fiat tüm bu markaların sahibi sayılmaktadır.

Fiat, daha çok seçkin tüketici grubu diye tabir edilmekte olan kesime lüks otomobiller üretmektedir. Üretmiş oldukları lüks otomobilleri ile çok kısa bir zamanda yurt dışında ve İtalya’da çok hızlı bir biçimde yaygınlaşarak herkes tarafından bilinen bir marka haline gelmeyi başarmıştır.

Fiat, 1909 yılına gelindiğinde Birleşik Devletlerde fabrika kurarak bu fabrikada özel otomobiller yanında uçak, gemi motorları, tren, traktör ve kamyonet üretimleri de yapmıştır. Sayıları her geçen gün artış göstermekte olan normal tüketici grubuna yönelik uygun fiyatlara sahip otomobil markası olmaya da 1922 yılında yönelmiştir.

Fiat, 1950’li yılların ortalarına gelindiğinde Fiat Cinquecento ve Seicento modelinin milyonlarca seri üretimini yapmıştır. Bu yıllarda Fiat otomobili adeta kitle malı haline dönüşerek İtalyan ekonomisinin mucize sembolü olarak kabul edilmiştir.

Fiat Egea modelini oldukça büyük yatırım yaparak yeniledi. Egea yenilenmesinin ardından Satation Wagon gövde, Hatchback ve Sedan seçeneklerine alternatif olarak Fiat, model yelpazesine Fiat’ı Crosssover sınıfı ile temsil edecek olan Egea Cross’u ekledi. Yeni Fiat Egea 2021, üstün sürüş konforunun yanı sıra düşük ses seviyesi, son derece keyifli ve akıcı sürüşü ile hem ailelere hem de gençler hitap ediyor.

Fiat model, sıfır otomobil fiyatlarına donanım, gövde ve model seçeneklerine göre Fiat Ticari fiyat listesinden ulaşılabiliyor. Fiat marka otomobil sahibi olmayı isteyen Fiat meraklıları, ister sıfır ister ikinci el otomobillere, Fiat ticari fiyat listesi ev özelliklerini gözden geçirerek bütçelerine uygun ve kampanyalı fiyatlarla sahip olabiliyor.

Fiat markasının modellerinden biri olan Fiat Fiorino, konfora ve genişliğe vermiş olduğu önem ile kullanıcılarının yolculuklarının oldukça keyifli bir hal almasını sağlıyor. Fiat Fiorino sahibi olmayı düşünenler satılık Fiat Fiorino fiyatlarını incelerken kendisine hayran bırakan modern ve dinamik tasarımı da göz önünde bulunduruyor.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!