FETÖ Elebaşı Gülen’in Çiftliğine Artan Ziyaretçi Akını

featured

FETÖ Elebaşı Gülen’in Çiftliğine Artan Ziyaretçi Sayısı

Güvenlik önlemlerinin yoğunlaştırıldığı FETÖ elebaşı Gülen’in Saylorsburg’daki çiftliğine, yerel saatle öğle vakitlerinde gelen ziyaretçi sayısında artış yaşandığı gözlemlendi. Çiftliğin girişinde güvenlik taramasından geçen örgüt mensuplarının araçlarının, yerleşkenin bahçesindeki park alanını neredeyse tamamen doldurduğu ifade edildi.

Saylorsburg’daki Diğer Evdeki Durum

AA kameramanının havadan görüntülediği ve Gülen’in, ölümüne yakın son günlerinde kaçırıldığı belirtilen diğer evinde ise herhangi bir hareket gözlenmediği bildirildi. Ancak, söz konusu evin bahçesinde askeri kamuflajlı ve silahlı bir kişinin çevreyi sürekli kontrol etmesi dikkat çekti.

Video Reklam Ekleme Fonksiyonu

Çiftliğe artan ziyaretçi akınına ilişkin haberin altında yer alan JavaScript fonksiyonu, rastgele bir video reklam eklemek için oluşturulmuştu. Bu fonksiyon, belirli bir rastgele sayı üreterek, kullanıcılara farklı video reklamlar göstermeyi amaçlıyordu.

Kod içerisinde membranaContainer ve TRUVIDContainer adında iki farklı reklam container’ı bulunmaktaydı. Eğer üretilen rastgele sayı 0’dan büyükse, membranaContainer içerisinde Membrana Media’nın reklamı yüklenirken, aksi durumda TRUVIDContainer içerisinde Trvdp’nin reklamı yüklenecekti.

setRandomVideoAd() fonksiyonu, sayfa içerisindeki belirli bir elementin içerisine rastgele seçilen reklamı eklemek için kullanılıyordu. Bu fonksiyonun çağrıldığı sayfa, ziyaretçilere farklı reklamlar göstermek için kullanılabilecek bir altyapıya sahipti.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bu sayfanın içeriğini kopyalayamazsınız