Fenerbahçe’ye 4 milyon euro müjde!

featured

Aktar İsa’nın teknik direktörlüğünde Avrupa ve Çin Süper Ligi’nde iyi bir performans sergileyen Fenerbahçe, art arda gelen sakatlık haberlerinden rahatsız oldu. Sakatlığı nedeniyle transfer olmak zorunda kalan Fenerbahçe, beklenmedik bir şekilde 4 milyon euro aldı. Detaylar burada…

Valencia’nın Dünya Kupası’ndaki sakatlığının ardından Rayo Vallecano ile oynanan hazırlık maçında João Pedro’nun ciddi şekilde sakatlanması Fenerbahçe’nin moralini bozdu. Sarı-lacivertli kulüpten sürpriz haber geldi, Jorge Jesus da santraforu transfer etmek istedi. 4 milyon euroluk sürpriz 4 milyon Euro’luk kaynağın kaynağı, pistler arasındaki transfer totobo çalışmalarını hızlandıran Fenerbahçe yönetimi tarafından beklenmedik bir şekilde gerçekleşti. Detaylar burada…

Valencia ve ALİOSKİ’den kötü haber Fenerbahçe, dört gün sürecek Antalya kampına aralarında iki yıldızın da bulunduğu sakat oyuncuyu getirmedi. Fenerbahçe, Antalya antrenman kampı öncesinde iki oyuncusunun sakatlandığını duyurdu. Ekvador’u Dünya totobo kayıt Kupası’nda temsil eden Ennel Valencia’nın dizinden sakatlandığı ve iki haftalık tedaviye ihtiyacı olduğu bildirildi.

Ezgjan Alioski’nin MR’ında 2 derece zorlanma olduğu açıklandı. İki futbolcuyla bireysel antrenmanlarına devam eden Altay Bayındır ve sakatlıkları bulunan Luan Perez, Nazım Sangare, Arda Güler, Emre Mor ve Joao Pedro, antrenman kampı kadrosuna alınmadı. Bu sırada takım Antalya’ya indiğinde taraftarlar Volkan Demirel tarafından totobo giriş şaşırtıldı. Hatay Spor’un eski kalecileri takımla birlikte havalimanından ayrılırken şok yaşayan sarı lacivertliler sahaya girerek Demirel ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bugünün Rakipleri Alanya Spor 10 Aralık’a kadar Antalya’da çalışmalarını sürdürecek olan F.Bahçe, bugün Alanyaspor ile ilk hazırlık maçını oynayacak. Kırbıyık Holding Stadı’ndaki karşılaşma saat 19:00’da başlayacak ve S Sport’tan canlı yayınlanacak. İkinci hazırlık, 10 Aralık Cumartesi günü saat 18:00’de İstanbul’a dönen İtalyan takımı Salernitana ile oynanacak.

 

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!