Fasulye Stand

featured

Alışveriş merkezlerinde, kalabalık caddelerde çok kez karşımıza çıkan fasulye stand üst kısımdan bakıldığında fasulyeyi andırdığı için bu adı almıştır. Bu standlar üzerine konulan ürünün veya hizmetin tanıtımının yapılmasında kullanılmaktadır. Bu standlar çeşitli renklerde üretilmektedir. Standların üst kısmında tanıtımı yapılan markanın yazılması için de bir kısım tasarlanmıştır. Tanıtım standları arasında görsel olarak en çok dikkat çeken modellerden biri olarak fasulye standı bulunmaktadır.

Fasulye standlarının diğer adı da oval standlardır.  Bu standlar üzerinde bazı malzemelerin konulması için de bölmeler yapılmıştır. Tanıtımı yapan kişi standın arka kısmına geçerek buradan ilgili ürünün tanıtımını yapmaktadır.

Fasulye Stand Modeli

Şekil olarak fasulyeye benzeyen ve bu sebeple bu adı alan oval standlar üzerine baskı yapılabilmektedir.  Bu standlar üzerine yapılan baskılar çözünürlüğü yüksek makinelerde basılarak standa yapıştırılmaktadır. Böylece çok dikkat çekici bir tanıtım ortaya çıkmış olmaktadır. Fasulye standları farklı şekillerde olabilmektedir. Fasulye stand modellerini incelemek ve sipariş vermek için https://bayraksantekstil.com.tr/tanitim-standi/ sayfasını inceleyebilirsiniz. Buradaki farklı modeller arasından birini beğeneceksiniz.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!