ER-BU İnşaat’ın Başarılı Yöneticisi Oğuz Çetin MAG Business’da

featured

Çalışma hayatını, ideallerini ve ilgi alanlarını MAG Business okurlarıyla paylaşan ve gençlere kendilerini geliştirmeleri konusunda tavsiyeler veren Oğuz Çetin şunları söyledi: “ER-BU İnşaat 1982 yılında kurularak inşaat taahhüt sektöründe faaliyete geçmiştir. Kırk yılı aşkın tecrübenin sağlamış olduğu birikimle restorasyon, rekonstrüksiyon ve tarihî yapıların bütüncül olarak taşınmasında uluslararası sayılı firmalar arasındadır. Geçmiş ile bugünün arasında hizmet vermektedir. Dünya kültür mirasına hizmet etmeyi görev edinen tüm projelerinde büyümekte ve titizlikle çalışmalarına devam etmektedir. ER-BU İnşaat ailesi olarak tüm eserlere sabır ve muhabbetle yaklaşıyor, tarihi canlandıran dokunuşlarımızla dünya standartlarını hedefleyerek daima en iyi olanı sunmaya çalışıyoruz. Faaliyet alanlarımız; tarihî eser restorasyonu, rekonstrüksiyonu, tarihî eserlerin bütüncül olarak taşınması ve korunması, yol, köprü ve altyapı çalışmaları, tünel inşaatlarıdır. Aynı zamanda yenilenebilir enerji sektöründe hizmet etmekteyiz.”

Gençlere kendilerini geliştirmeleri konusunda da tavsiyelerde bulunan Çetin “Sosyal medyadan zaman ayırıp gerçek hayata adaptasyonu artırmalarını, çevrelerine meraklı gözlerle bakarak onu tanımalarını ve doğadaki kanunların sırrına vakıf olmalarını öneririm. İsteklerine, arzularına ve hedeflerine ulaşıncaya kadar ellerinden gelenin en iyisini yapmalarını, çok çalışmalarını öneririm” dedi.

 

Yaz 2022 sayısı ile 9. sayısına ulaşan MAG Business; dopdolu içeriği, ekonomiye dair söyleşileri, teknoloji haberleri gibi pek çok konu ile www.magdergi.com.tr, Turkcell Dergilik, Google Play, Apple Store, TürkTelekom E-Dergi, Magzter, Dijitalbasın, İssuu, dMags ve https://www.magdergi.com online olarak okurlarıyla buluşuyor. Keyifli içeriğimizi ve gündeme dair gelişmeleri @magdergi Instagram hesabından takip edebilir, Trendyol ve N11.com siteleri üzerinden de MAG Ağustos sayısına ulaşabilirsiniz.

 

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!