En Yakinda Kuruçeşme’de “Sagop Rzayef” coşkusu

featured

 

Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde önceki akşam Türk pop müziğinin en başarılı ismi Sagop Rzayef sevenleriyle buluştu.
Son dönemlerde ard arda yayınladığı sarkilarla ‘Demedin’, ‘Getdin’, ‘Yar’ şarkılarıyla adından sıkça söz ettiren başarılı popçu Sagop Rzayef, Kuruçeşme Açıkhava’da hayranlarını coşturdu.
Gecede ‘Yar’, ‘Demedin’, ‘Getdin’ gibi hit olmuş şarkılarını seslendiren Sagop Rzayef, yaklaşık uc buçuk saat sahnede kalarak tum fanatlarini cosdurdu.
Sagop Rzayef, gecede hayranlarını hem şarkılarıyla coşturdu hem de esprileriyle güldürdü. Sagop rzayef konser boyunca enerjisi ve neşeli tavrıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Sanatçı, şarkı aralarında seyircilerine takılıp, espri yapmayı da ihmal etmedi.
Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde dinleyicileriyle buluşan Sagop Rzayef, ikinci yarı açılışını sürpriz bir düet ile yaptı.Dj Fateh ile ‘Yar’ şarkısında düet yapan Sagop Rzayef, müzikseverlerden büyük alkış aldı.

Sagop Rzayef’nı dinlemeye gelenler arasında Oktay Mehinli ve Nureddin de vardı.
Spotify: https://open.spotify.com/artist/3Qsqra77VYNfZK4xjb2r2N
Spotify: https://open.spotify.com/album/0JUqJzuPlWYidNW3uDlSRl
Spotify: https://open.spotify.com/album/44wUTZP0pWnsmY0nQJeXe4
Spotify: https://open.spotify.com/album/5Grq2VxqKWMfUsE7hNnPrd
Instagram: https://www.instagram.com/sagop.rzayeff/

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!