En İyi ve Güvenilir Kripto Borsaları

featured

En İyi ve Güvenilir Kripto Borsaları

 

Bu yazımızda sizlerle en iyi kripto para borsalarına yönelik bir listeyi paylaşacağız. Listede yer alan tüm borsalar daha önce denenmiş olan borsalardır ve güvenle işlem yapabilirsiniz. Özellikle kripto paralara yatırım yapmaya karar vermiş ancak borsa konusunda hangi borsayı seçmeliyim sorusu soran kullanıcılar için bu listenin faydası olacaktır.

 

Son yılların en popüler ve trendi her geçen gün artan yatırım aracı olan kripto paraları rahatlıkla alıp satabileceğiniz borsaları sizler için listeledik.

 

İşte en güvenilir kripto para borsaları;

Binance

Bütün dünyada en popüler kripto para borsalarında biri olan Binance oldukça yüksek bir pazar payına sahiptir. Türkiye’de de en çok tercih edilen borsalardan biri olarak öne çıkmaktadır.

 

Binance 2017 yılında Changpeng Zhao tarafından Çin Halk Cumhuriyetinde kuruldu ve Ocak 2018 yılında en büyük kripto para borsası haline geldi. Çindeki düzenlemelerden sonra ana merkezini Malta’ya taşınmıştır. Binance’de şu an için 700’den fazla coin bulunmaktadır ve liste her geçen gün yeni coinlerle birlikte artmaktadır.

Nakit Coins

NakitCoins, Türkiye’deki ilk fiziksel kripto para nakit noktası olarak ön plana çıkmaktadır. Nakitcoins’in vaati şeylerden biri de paranızı limitsiz, güvenli ve anonim bir şekilde hesabınıza yatırabilirsiniz veya hesabınızdan çekebiliyor olmanız.

 

Ayrıca, farklı fonlama yöntemlerini kullanarak paranızı hızlı bir şekilde dönüştürmeye ihtiyaç duyanlar için tamamen merkezi olmayan bir çevrimiçi değişim hizmetini alabilirsiniz. Düşük ücretlerle saniyeler içinde bir banka kartından Kripto alıp satabilirsiniz. Ayrıca Bitcoin’lerinizi anında diğer Kriptolar ile takas edebilme imkanına sahipsiniz.

Bitlo

Türk bitcoin borsaları içinde önemli bir yere sahip olan Bitlo 2018 yılından bu yana faaliyet göstermektedir. 7/24 kullanıcılarına destek sağlaması ile öne çıkan Bitlo’da canlı chat özelliğini de efektif bir biçimde kullanabilirsiniz.

 

Bununla birlikte, Bitlo’da diğer kripto para borsalarına kıyasla daha az coin seçeneği var fakat her geçen işlem yapılabilecek yeni kripto paralar eklenmektedir.

BTCTurk

Türkiye’de oldukça popüler bir kripto para borsası olan BTCTurk, Türk Lirası ile işlem yapılabilen ilk kripto para borsası olmuştur. BTCTurk ise 2013 yılında Kerem Tibuk tarafından kurulmuş ve 2018 yılında Özgür Güneri tarafından da satın alınmıştır. Kolay bir kullanım ara yüzüne sahip olan BTCTurk yeni başlayanlar için iyi bir tercih olabilir. Bununla birlikte, içerisinde çok fazla coin olmaması borsanın negatif yönlerinden biri olarak öne çıkmaktadır.

 

 

 

Bu Bir İlandır. Yatırım Tavsiyesi Değildir.

 

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!