Emre Bulmadı Kimdir ?

Emre Bulmadı (d. 5 Haziran 1993 ), Türk şarkıcı, şarkı sözü yazarı ve bestekar

featured

Emre Bulmadı (d. 5 Haziran 1993 ), Türk şarkıcı, şarkı sözü yazarı ve bestekar

İlk ve orta öğrenimini doğduğu yer olan Antalya ATSO Anadolu Güzel Sanatlar Lisesinde tamamlamış sonrasında Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesini dereceyle bitirmiştir.

Bulmadı ,solo kariyerine 2018 yılında çıkardığı “Mervede Kalsan” teklisi ile adım attı.

Ardından Nasıl Sevdim (2021), Neyleyim (2021) ve Sen Yoksun (2021) şarkıları ile kariyerini sürdürdü.

Şarkıcı, müzikal kariyerinin yanı sıra 2015’ten itibaren bir çok özel okul ve kamu kuruluşlarında müzik öğretmenliği yapmış, halen özel öğrencilerini enstrüman ve şan eğitimleri ile müzik okullarına hazırlamaya devam ediyor.

Piyano, keman, gitar, bağlama çalabilen Emre Bulmadı, müzikal kariyerinin yanı sıra çeşitli firmaların reklam filmlerinde rol almıştır.

Bulmadı 2010 yıllarında ilk olarak bir çok yerel sanatçıların orkestralarında enstrümanist, vokalist ve  maestro olarak para kazanmaya başlamış, ardından 2018 yılı sonrası kariyerine solo olarak devam etmiştir.

Bulmadı bu güne kadar Türkiye’nin önde gelen bir çok otelleri ve organizason firmaları ile iş ortaklığı yapmış, sayısız düğün, banket, kurumsal gala, konser ve çeşitli festivallerde yer almıştır.

İsmini ‘’Bu benim öyküm’’  şarkısıyla dünyaya duyuran ve halen kariyerinin zirvesinde olan Eli Türkoğlu ve ‘’Vur dibine’’ isimli şarkı ile ünlenip müzik kariyerine en iyi şekilde devam eden Şahin Ağasoy ile birlikte 2022 yılının Gol’ü olarak tanımladıkları ‘’ Bi Sigara Yak Abi’’ isimli şarkıyı hazırladıklarını en yakın zamanda tüm sevenleri ile paylaşacaklarını duyurdular.

Bu harika üçlü önümüzdeki günlerde çok konuşulacak.

 

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!