Düşük reytingli olarak takıma eklenmesini istiyor

featured

 

Siyah beyaz gündeminde Tayfur yerine Salih Uçan’ın kullanılması gibi seçeneklerin henüz değerlendirilmediği biliniyor.

Beşiktaş da defans hattına bir  stoper eklemek isteyecek ve bu seçeneği önce yerliler için deneyecek.

ATIBA ile sözleşmesi bir sonraki sezona uzatıldı.

Beşiktaş’ta 9 sezon geçirdikten sonra kulübün ikonu haline gelen Ativa Hutchinson ile yeni  sözleşme kesinleşti. Atiba ile hafta içinde yapılacak görüşmede yeni sözleşmenin şartları görüşülecek ve imzalandıktan sonra 39 yaşındaki Kanadalı, Beşiktaş’ta onuncu sezonuna başlayacak.

Beşiktaş’ın gündeminde olan öteki futbolculardan Cenk Tosun ile görüşmelerin pozitif yönde yönde ilerlediği bilgisine ulaşılırken, sözleşmesi nihayetlenen Itimat Yalçın mevzusunda herhangi yeni bir gelişmenin olmadığı bildirildi.

Öte taraftan önümüzdeki sezonun kadrosunda fazlaca fazla düşünülmeyen Alex Teixeria için de gelecek teklifler ne olursa olsun değerlendirilecek.

Urla Adnan Süvari Tesisleri’nde bir araya gelecek sarı-kırmızılılar, 2 günlük sıhhat kontrollerinin peşinden 29 Haziran Çarşamba günü antrenmanlara youwin başlamış olacak. Urla’daki çalışmalanrını 8 Temmuz’da tamamlayacak Göz-Göz, 11-24 Temmuz tarihleri içinde Afyon’da kamp meydana getirecek.

Geçen sürem Süper Lig’deki ekibinden Ndiaye, Obinna, Tannane, Di Santo, Piric, Soner, Murat Paluli, Kahraman, Burekovic, Moubandje, Wilker ve Jahovic ile yollarını ayıran, Halil ve kadro dışı olan İrfan Can’ın satılmayı beklediği Göztepe, altyapı takviyeli takımla sahaya inecek. Mihodevich, Arslanagić, Lawrence, Bakü ve Tyyanik’in sözleşmesi henüz sona ermemiş yabancılarla ayrılmasının beklendiği Göztepe’de Lawrence, çalışmanın ilk aşamasına davet edilmedi. Arslanagich bir kulüp arıyor ve Bakü, Urla’da antrenmana çağrılıyor. Yarın Turgai Altay ile teknik direktörlük anlaşması yapmak zorunda kalan Göztepe’nin en az 13-14 transfer yapması bekleniyor.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!