DoubleTree by Hilton Bodrum Bodrum Marina Vista BODRUM ÇAĞDAŞ SANAT FUARI SANATÇILARINI ÖZEL BİR DAVETTE AĞIRLADI…

featured

Cemiyet, medya, sanat, iş dünyasından birçok sanatsever ve koleksiyonerin bir araya geldiği davette fuara ait eserlerden özenle oluşturulan bir seçki DoubleTree by Hilton Bodrum Marina Vista’da sergilendi. Özgün ikramların sunulduğu davetin ardından devam eden gecede, konuklar müzik dolu keyifli anlar yaşadı.

 

Bodrum Sanat Fuarı’nın özel davetine ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduğunu belirten Bodrum Marina Vista Genel Müdürü Mesut Durateymur, “Otelimiz Bodrum’un kalbinde yer alan özel bir simge olmuştur. Sanatla Bodrum’u bir araya getirmek, zenginleştirmek için bu özel gecede ev sahipliği yapmaktan mutluluk ve gurur duyduk.” sözleriyle duygularını paylaştı.

 

Bodrum Belediyesi, Bodrum Belediyesi Gıda AŞ, Bodrum Su Altı Arkeoloji Müzesi, BODTO, MİTSO, BODER destekleri ile DEMOS Fuarcılık tarafından düzenlenen Bodrum Çağdaş Sanat Fuarı’nın 2. edisyonu 23 Ağustos Salı günü saat 18.00’de Herodot Kültür Merkezi’nde sanatseverlerle buluşacak. Fuar; klasik, modern ve çağdaş sanatçıların resim, heykel ve enstalasyon çalışmalarının yanı sıra plastik ve görsel sanatlara ilişkin üretim ve canlı performansları kapsıyor.

Yaklaşık 40 galeri; yurt içinden 500, yurt dışından 100 sanatçı ile koleksiyonerler ve sanatseverleri ağırlayacak olan fuar, 28 Ağustos Pazar gününe kadar ziyaret edilebilecek.

 

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!